affiliate.finzoom.ro affiliate marketing program - 2Performant
Screenshot of affiliate.finzoom.ro

affiliate.finzoom.ro affiliate program

Ranking

389th

General

13th

Category

Commission

10.0RON

per lead

Cookie life

31 days

Currency

RON

Time to payment

26 days

Description

PROGRAMUL DE AFILIERE finzoom.ro SE VA INCHIDE INCEPAND CU DATA DE 14.02.2020 sau la epuizarea fondurilor. Va multumim pentru colaborare si pentru implicarea voastra in campania finzoom.ro. Va vom anunta in momentul in care vom reporni programul de afiliere. Uneltele de promovare vor deveni inactive. Prin urmare, va rugam sa nu le mai folositi incepand

Read More

PROGRAMUL DE AFILIERE finzoom.ro SE VA INCHIDE INCEPAND CU DATA DE 14.02.2020 sau la epuizarea fondurilor.

Va multumim pentru colaborare si pentru implicarea voastra in campania finzoom.ro. Va vom anunta in momentul in care vom reporni programul de afiliere.

Uneltele de promovare vor deveni inactive. Prin urmare, va rugam sa nu le mai folositi incepand cu data 14.02.2020 sau la epuizarea fondurilor.”

Pe FinZoom.ro poti compara toate creditele de nevoi personale si ipotecare de la bancile din Romania.

QUICKLINK CREDITE IPOTECARE: https://affiliate.finzoom.ro/default.aspx?sp_Currency=32&sp_LoanTerm=300&sp_LoanAmount=250000&sp_PropertyValue=300000&sp_LoanPurpose=1&sp_AffiliateChannel=16&sp_WidgetId=MLPredSearch_TopPage&id_=ml-sr-html&u_=2parale&c_=ro-RO

QUICKLINK CREDITE DE NEVOI PERSONALE: http://affiliate.finzoom.ro/default.aspx?sp_Currency=32&sp_LoanAmount=20000&sp_LoanTerm=60&sp_LoanType=&sp_AffiliateChannel=16&sp_WidgetId=PredSearch_TopPage&id_=cl-sr-html&u_=2parale&c_=ro-RO

FinZoom.ro aniverseaza in 2019 implinirea a 13 ani de informare si educare a consumatorilor romani de produse si servicii financiare. Misiunea FinZoom este de a imputernici milioane de consumatori sa ia decizii bine informate cu privire la finantele lor personale, decizii responsabile la achizitionarea de produse financiare.

FinZoom.ro este castigatorul pentru doi ani consecutivi al Premiului Internetics pentru “Cel mai Bun Site de Servicii Financiare” (fiind si singurul site din nisa comparatoarelor financiar-bancare care a obtinut pana in prezent acest premiu in cadrul competitiei Internetics).

Incepand cu 2006 si pana in prezent Analistii FinZoom.ro au raspuns gratuit la peste 45.000 de intrebari si solicitari de consultanta, au informat prin munca lor zilnica 4,25 milioane utilizatori (absolut unici pe intreaga perioada), utilizatori care au vizitat FinZoom.ro de peste 7 milioane ori si au generat 36 milioane afisari.

Peste 137.000 aplicatii online: In urma folosirii comparatoarelor de produse, romanii au aplicat pentru 87.000 oferte financiar-bancare prin sistemul gratuit oferit de FinZoom.ro si peste 50.000 de alte aplicatii au fost colectate de Partenerii FinZoom.ro prin sisteme externe de gestionare a lead-urilor online.

In toti acesti ani Analistii FinZoom.ro s-au implicat, alaturi de presa financiar-bancara, in buna informare a tuturor romanilor. Astfel, Analistii FinZoom.ro au furnizat sfaturi, comparatii de produse si studii de caz pentru +20 de redactii de presa scrisa si online, au acordat interviuri si au fost prezenti in platourile de televiziune pentru majoritatea posturilor din Romania (TVR 1, TVR 2, Realitatea TV, Romania TV, TVR Info, The Money Channel, Prima TV, Antena 1, Antena 3, PRO TV) si multe statii de radio din capitala si din alte orase importante ale tarii.

De ce sa promovezi comparatia produselor financiare?

– Le vei oferi utilizatorilor site-ului tau un plus de continut, acestia putand vedea intreaga oferta de produse cu detalii si calcule complete pe care le pot compara;
– Le vei oferi utilizatorilor site-ului tau posibilitatea de a aplica gratuit pentru creditul ales urmand sa fie contactati direct de catre banca;
– Permitem promovarea prin campanii de Facebook Ads si Google AdWords
– Vei primi 10 RON / pentru fiecare lead valid

Pretul este de 10 RON / lead online unic pentru fiecare banca in parte

Nota:
Lead valid este considerat formularul (din spatele butonului APLICA) completat pe FinZoom.ro de catre o persoana care indeplineste simultan urmatoarele conditii:
– poate fi contactata (telefon si/sau e-mail);
– este interesata sa ia un credit;
– este eligibila pentru creditul solicitat.

www.FinZoom.ro – Compara. Decide. Aplica

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.