wevelvet.ro affiliate marketing program - 2Performant
Screenshot of www.wevelvet.ro

wevelvet.ro affiliate program

Ranking

63rd

General

24th

Category

Commission

15.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

29 days

Description

În perioada 16 Iunie – 16 Iulie oferim următoarele premii: Locul 1: 200 Euro Locul 2: 150 Euro Locul 3: 100 Euro Bonus: Primele 15 vânzări ale tuturor afiliaților vor fi bonusate cu un comision manual de 10 Euro. Condiții de desfășurare: Trebuie să generezi comisioane acceptate în valoare de minim 1000 Euro în această

Read More

În perioada 16 Iunie – 16 Iulie oferim următoarele premii:

Locul 1: 200 Euro

Locul 2: 150 Euro

Locul 3: 100 Euro

Bonus: Primele 15 vânzări ale tuturor afiliaților vor fi bonusate cu un comision manual de 10 Euro.

Condiții de desfășurare:

Trebuie să generezi comisioane acceptate în valoare de minim 1000 Euro în această perioadă pentru a te califica la câştigarea unuia dintre cele 3 premii.

Așadar, pentru câștigarea primului premiu, la data de 30 Iulie trebuie să ai cea mai mare sumă generată din comisioanele acceptate în programul de afiliere Wevelvet.ro în perioada concursului.

Următorii 2 clasaţi vor beneficia de celelalte 2 premii, iar acordarea premiilor se va face pe 30 Iulie.

Bonusul de 10 Euro se acordă tuturor afiliaților care nu au mai generat vânzări pentru WeVelvet și care reușesc timp de o lună să înregistreze minim 15 comisioane valide. Acordarea acestor bonusuri se va face, de asemenea, pe 30 Iulie.

We Velvet este un magazin online ce comercializează cele mai trendy accesorii ale momentului precum: genți din piele ecologică în culori senzaționale, genți din piele naturală cu cele mai inedite imprimeuri, rucsacuri, mini rucsacuri, genți tip rucsac, ceasuri, borsete, cercei, coliere și multe alte comori ce așteaptă să fie descoperite.

De ce să alegeți We Velvet?

Suntem extrem de activi pe social media, îndeosebi pe paginile noastre de Instagram și Facebook unde avem o comunitate foarte mare de urmăritori prin care ne-am creat o amprentă puternică în mediul online pe parcursul celor 3 ani de când suntem pe piață.
Deoarece știm prea bine cât de importantă este interacțiunea cu clienții chiar și în cazul comenzilor online, ne-am propus să câștigăm încrederea acestora prin respectul cu care îi tratăm și acest lucru este foarte bine evidențiat prin recenziile pozitive din mediul online dar și prin fidelitatea clientelor noastre.

În prezent, avem în jur de 5000 de produse pe stoc cu disponibilitate de livrare imediată.
Oferim transportul gratuit pentru comenzile cu o valoare mai mare de 249 de lei.
Introducem modele noi pe site săptămânal și ne mândrim cu poze realizate de echipa noastră aproape în totalitate.
Tratăm cu o mare seriozitate orice posibilă problemă, și o soluționăm în cel mai scurt timp posibil.
Livrările sunt efectuate în maxim 48 de ore de la plasarea comenzii pe site.
Target: femei între 18-60 de ani.

Te încurajăm să faci parte din comunitatea noastră de afiliați. Astfel, oferim 15% comision aplicabil tuturor produselor noastre, perioada de recurență fiind de 30 de zile.

Se vor anula comisioanele în cazul comenzilor anulate dinaintea livrării, al comenzilor neridicate/refuzate de clienți sau al celor returnate.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.