Program afiliere vivantis.ro - 2Performant
Screenshot of www.vivantis.ro

vivantis.ro affiliate program

Ranking

166th

General

45th

Category

Commission

variable

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

13 days

Description

Vivantis.ro este un magazin cu o lunga traditie care ofera cele mai bune produse de la cele mai cunoscute branduri cand vine vorba de moda, ceasuri, cosmetice, parfumuri , bijuterii si produse de sanatate. Având la dispoziție o gamă largă de produse, vizitatorii își pot comanda orice, de la genți la parfumuri, la un preț

Read More

Vivantis.ro este un magazin cu o lunga traditie care ofera cele mai bune produse de la cele mai cunoscute branduri cand vine vorba de moda, ceasuri, cosmetice, parfumuri , bijuterii si produse de sanatate. Având la dispoziție o gamă largă de produse, vizitatorii își pot comanda orice, de la genți la parfumuri, la un preț rezonabil din confortul casei lor.

Valoarea comisionului pentru afiliații noștri variază în funcție de gama de produse, și anume. Facem distincția între clientul nou și cel actual. Prin urmare, atunci când un client ajunge și cumpără după ce a făcut clic pe site-ul dvs., aveți un procent mai ridicat de comision, apoi veți fi salvat ca un client existent timp de 4 luni. Prin urmare, dacă cumpărați în mod repetat prin sursa dvs. (conform modelului de atribuire definit), veți avea deja un procent redus de comision. Cu toate acestea, dacă nu cumpără timp de 4 luni și apoi va fi listat ca un nou client cu un procent mai mare.

client nou:

Parfumuri 3%
cosmetice 7%
ceasuri 8%
bijuterii 11%
accesorii de moda 10%

client obișnuit:

Parfumuri 2,1%
cosmetice 4,9%
ceasuri 5,6%
bijuterii 7,7%
accesorii de moda 7%

Magazinele noastre online oferă clienților lor 37,000 de articole de la 755 de branduri și au în medie 1,255,000 de vizitatori pe lună.

Calitatea și siguranța produselor sunt garantate și dovedite de numărul de premii și certificate pe care le-am obținut.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.