Program afiliere vesa.ro - 2Performant
Screenshot of www.vesa.ro

vesa.ro affiliate program

Ranking

324th

General

76th

Category

Commission

7.5%

per sale

Cookie life

31 days

Currency

RON

Time to payment

25 days

Description

Firma A&A Vesa a fost înființată în anul 1994 ca societate comerciala, oferind și completând treptat o gamă de haine din blană, cojoace și accesorii, rasfățând mii de clienți din România cât și din afara țarii. De-a lungul timpului, încă de la înființarea sa în anul 1994 firma A&A Vesa s-a făcut remarcată atât printr-un

Read More

Firma A&A Vesa a fost înființată în anul 1994 ca societate comerciala, oferind și completând treptat o gamă de haine din blană, cojoace și accesorii, rasfățând mii de clienți din România cât și din afara țarii.

De-a lungul timpului, încă de la înființarea sa în anul 1994 firma A&A Vesa s-a făcut remarcată atât printr-un design feminin cât și printr-un design masculin.

În ciuda faptului că hainele de blană tind a fi percepute drept pretențioase, noi am reușit să îmbinăm eleganța cu utilitatea și să creăm piese de vestimentație casual sau elegante în toate culorile realizate la cele mai înalte standarde ale calității. Designerii noștrii și echipa noastră profesionistă cu mulți ani de experiență, pasiune și talent creează haine de blană cu un design unic caracterizat de eleganță, rafinament și bun gust. Gama noastră de produse este una largă având o multitudine de articole: haine, veste, fulare, mănuși, papuci de casă , gulere, căciuli, cape, fiind confecționate 100% din blănuri naturale: piele cu blană de miel merinos, blană de vulpe polară, blană de vulpe roșie sau blană de raton.

Ce beneficii ai pentru promovarea produselor vesa.ro

Comisionul care se aplica la toate produsele noastre este de 7,5%
Serviciile de calitate oferite de magazinul nostru online te vor ajuta sa ne promovezi produsele
Iti punem la dispozitie o gama larga de instrumente de promovare
oferim o gama diversificata de produse din blana naturala pentru femei si barbati
Perioada de procesare a comisioanelor de maxim 30 zile

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.