Program afiliere vanilladays.ro - 2Performant
Screenshot of www.vanilladays.ro

vanilladays.ro affiliate program

Ranking

423rd

General

79th

Category

Commission

10.0%

per sale

Cookie life

60 days

Currency

RON

Time to payment

21 days

Description

www.VanillaDays.ro este o trăire pe care fiecare femeie trebuie să o simtă! Făurim cu drag din materiale de înalta calitate, în propriul nostru atelier, atât creațiile de încălțăminte, cât și cele de îmbrăcăminte. Pantofii din piele naturală sunt cei mai populari în rândul consumatorilor, dar și piesele de imbrcaminte se bucură de același succes. Proiectul

Read More

www.VanillaDays.ro este o trăire pe care fiecare femeie trebuie să o simtă!

Făurim cu drag din materiale de înalta calitate, în propriul nostru atelier, atât creațiile de încălțăminte, cât și cele de îmbrăcăminte. Pantofii din piele naturală sunt cei mai populari în rândul consumatorilor, dar și piesele de imbrcaminte se bucură de același succes.

Proiectul Vanilla a luat naștere încă din anul 2012, din dorința de a realiza produse de calitate superioară, cu finisaje atent lucrate și din materiale de excepție. Lansarea colecțiilor a început în anul 2015, când am fost siguri că linia de produse este perfectă și că oamenii vor purta produsele noastre cu aceeași placere cu care noi le realizam.

Pentru a putea să promovăm și să vindem cu succes produsele Vanilla, am conturat cu rigurozitate profilul clienților noștri. 80% din clienții Vanilla sunt femei, cu vârstă cuprinsă în categoriile 25-34 ani și 35-44 ani, cu un nivel al educației mediu-înalt, cu venituri peste medie, pasionate de fashion și cumpărături. Calitatea materialelor, atenția la detalii, aspectul final al produselor, unicitatea lor și faptul că sunt realizate manual în atelierul nostru, le-a motivat să ne aleagă pe noi.

Obiceiul de cumpărare continuă să evolueze pe măsură ce consumatorii descoperă noi oportunități în mediul online. De asemenea, formarea unei imagini clare și pozitive constituie un obiectiv important al politicii noastre promoționale, realizăm ședințe foto pentru fiecare colecție nouă și descrieri pentru fiecare produs de pe website în parte.

Grila de comision este de 10% din valoarea comenzii, iar durata de viață a cookie-urilor de 60 de zile.

Cu toate că este un domeniu dificil, pentru noi succesul a venit încă din primele luni, stabilind primele legături internaționale, pentru export.

În prezent lucrăm cu mândrie, respect și dorința de a ne dezvolta continuu și în primul rând de a ne satisface clienții în același fel, zi de zi, la fiecare comandă.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.