Program afiliere triumphstore.ro - 2Performant
Screenshot of www.triumphstore.ro

triumphstore.ro affiliate program

Ranking

348th

General

79th

Category

Commission

12.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

5 days

Description

TriumphStore este magazinul online cu cea mai vastă gamă de produse Triumph și sloggi din România, având peste 25 000 de produse, o diversitate de culori și mărimi. Colecții principale: Amourette, Florale, Homewear, Swimwear, Everyday, Zero Feel, Triaction. Calitate, senzualitate, versatilitate și un customer service excelent – într-un cuvânt TriumphStore! Notorietate / diferențiere pe piață:

Read More

TriumphStore este magazinul online cu cea mai vastă gamă de produse Triumph și sloggi din România, având peste 25 000 de produse, o diversitate de culori și mărimi.
Colecții principale: Amourette, Florale, Homewear, Swimwear, Everyday, Zero Feel, Triaction.
Calitate, senzualitate, versatilitate și un customer service excelent – într-un cuvânt TriumphStore!

Notorietate / diferențiere pe piață: Triumph este cel mai cunoscut brand de lenjerie intima din lume, cu o vechime de peste 130 de ani, cu o distributie globala in peste 120 de tari; brandul se vinde de peste 20 de ani in aprox 200 de puncte de vanzare pe piata din RO. Triumph și-a câștigat poziția pe piață datorită CALITĂȚII lenjeriei intime, a designului impecabil și a materialelor foarte bune.

Profil client: există deja format un numar considerabil de cliente loiale brandului Triumph pe piata din RO, femei cu varste intre 35-60 ani, ocupatii princiaple: manageri, avocați, contabile, profesoare, învățătoare, medici – cliente care sunt dispuse sa plateasca pretul real pentru calitatea si beneficiile oferite de produsele Triumph.

Magazinul online www.triumphstore.ro este sustinut de 4 magazine fizice monobrand Triumph (Bucuresti & Timisoara), singurele magazine de nivel premium din tara, ceea ce confera siguranta si credibilitate in fata publicului din online, precum si un stoc permanent de peste 25.000 produse, in crestere de la perioada la alta. Varietate de produse menita sa satisfaca o plaja larga de cliente, gusturi si nevoi. Siteul nostru este cel mai mare site Triumph din România.

Experienta noastra in retail este de 18 ani, iar experienta cu produsul Triumph de 9 ani.
Avem un calendar de marketing care cuprinde o varietate de campanii si promotii lunare cu scopul de a incuraja conversia pe site, de a fideliza clienta care deja preferă lenjeria Triumph către o clientă fană site-ul Triumphstore.ro.

Pozitionarea site-ului pe piata in raport cu concurenta: Preturi competitive, cea mai mare larga gama de produse Triumph și sloggi, suntem pe prima pagină în căutările Google și ne poziționăm în 90% din cazuri deasupra concurenței directe (alte site-uri care vând produse Triumph – menționez că ne interesează în primul rând să convertim fane de brand Triumph în cumpărătoarele noastre, și mai apoi cliente interesate de lenjerie intimă / fashion pe larg).

Am creat acum 1 lună o platforma noua a site-ului, cu design și funcționalitate care să creeze o experiență plăcută pe site și să faciliteze procesul decizional de alegere a produselor și un parcurs facil de finalizare comandă. Lunar îmbunătățim acest site. Avem un bounce rate mic, livrări rapide direct din stoc, customer service oferit de experti in lenjerie intima, consultanta telefonica, pe email sau whatsapp ce ofera clientelor suportul necesar.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.