Program afiliere tricouri-misto.ro/ - 2Performant
Screenshot of www.tricouri-misto.ro

tricouri-misto.ro/ affiliate program

Ranking

657th

General

135th

Category

Commission

10.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

- days

Description

Tricouri-misto.ro este unul dintre primele siteuri axate pe personalizarea tricourilor si cadourilor din Romania. Suntem prezenti pe piata din 2012 avand pana in prezent aprox. 100.000 de comenzi finalizate cu succes. In prezent avem cele mai multe modele de tricouri pesonalizate de pe poata, aprox. 3000 de modele diferite. Pe langa acestea o buna parte

Read More

Tricouri-misto.ro este unul dintre primele siteuri axate pe personalizarea tricourilor si cadourilor din Romania. Suntem prezenti pe piata din 2012 avand pana in prezent aprox. 100.000 de comenzi finalizate cu succes.

In prezent avem cele mai multe modele de tricouri pesonalizate de pe poata, aprox. 3000 de modele diferite. Pe langa acestea o buna parte din vanzari o reprezinta tricourile/cadourile imprimante cu grafica clientului, operatiune care se face direct pe site printr-un designer de produse.

Cele mai cautate produse sunt tricourile din categoriile: Tricouri aniversare, Tricouri pentru cupluri, Tricouri cu mesaje, Tricouri pt. mamici si gravide, Tricouri pt. tatici, Petrecerea burlacilor.

Valoarea medie a cosului este de 100 RON, rata de retur aprox. 2.5%.

Beneficii pentru afiliati:

-comision 10% la toate produsele;
-perioada valabilitate cookie-uri 30 de zile.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.