Program afiliere topsport.ro - 2Performant
Screenshot of www.topsport.ro

topsport.ro affiliate program

Ranking

330th

General

55th

Category

Commission

11.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

29 days

Description

Magazinele Top Sport şi TopSport.ro sunt deţinute de firma SC Tehnorul SRL, cu sediul în Craiova, România. Afacerea a început în anul 1994, este una de familie şi cuprinde în acest moment zece locaţii fizice: cinci magazine Top Sport în Craiova, unul în Slatina, Alexandria, Mediaş şi două magazine în Piteşti. Din anul 2014 am

Read More

Magazinele Top Sport şi TopSport.ro sunt deţinute de firma SC Tehnorul SRL, cu sediul în Craiova, România. Afacerea a început în anul 1994, este una de familie şi cuprinde în acest moment zece locaţii fizice: cinci magazine Top Sport în Craiova, unul în Slatina, Alexandria, Mediaş şi două magazine în Piteşti. Din anul 2014 am intrat pe piaţa de comerţ online cu magazinul eTopSport.ro care, de la 1 februarie 2022, a devenit TopSport.ro.
Comercializăm articole sport, în special din colecţii casual, urban fashion şi outdoor, pentru toate categoriile de vârstă, inclusiv femei, bărbaţi şi copii. Colaborăm cu cele mai mari brand-uri din domeniu: adidas, Nike, Puma, Skechers, Columbia, Emporio Armani EA7, Liu Jo (de curand), Under Armour, etc., şi ne axăm pe colecţii noi. Pe site se regăsesc şi reduceri permanente, la articole din sezoane trecute.

Topul categoriile de vârstă sunt:
1. 25-34
2. 35-44
3. 45-54
4. 18-24
5. 55-64
6. 64+

Din vizitatori, circa 55% sunt femei şi 45% sunt bărbaţi. Ne dorim să creştem vânzările prin colaborări de durată, axându-ne pe cele mai noi colecţii, reduceri atunci când promovăm astfel de campanii şi, în primul rând, pe o experienţă deosebită pentru clientul final. Această experienţă deosebită a clientului o creăm prin livrare rapidă, produse în stoc, personal specializat la departamentul de Relaţii cu Clienţii, rambursarea rapidă a banilor în cont şi produse originale, de calitate.

Top 10 cele mai vandute categorii de produse de pe site-ul nostru sunt:

Incaltaminte-Pantofi sport-Adidas-Barbati
Imbracaminte-Tricouri-Adidas-Barbati
Imbracaminte-Treninguri-Adidas-Copii
Incaltaminte-Pantofi sport-Adidas-Copii
Accesorii-Sepci-Adidas-Unisex
Incaltaminte-Pantofi sport-Puma-Barbati
Incaltaminte-Pantofi sport-Skechers-Femei
Imbracaminte-Pantaloni trening-Adidas-Barbati
Imbracaminte-Pantaloni trening-Adidas-Femei
Incaltaminte-Pantofi sport-Adidas-Femei

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.