tezyo.ro - by OTTER Distribution Affiliate Program
http://www.tezyo.ro

tezyo.ro – by OTTER Distribution

Ranking

64th

General

23rd

Category

Commission

variable

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

23 days

Description

TEZYO este un concept nou de magazin multibrand lansat de grupul OTTER Distribution (detinator al lanturilor de magazine OTTER, ALDO, CLARKS si SALAMANDER) care vine în întâmpinarea publicului cu articole de incălțăminte si marochinarie pentru orice ocazie, realizate de branduri ce și-au câștigat renumele la nivel internațional, precum: Clarks, Epica, ALDO, Otter, Geox, Calvin Klein,

Read More

TEZYO este un concept nou de magazin multibrand lansat de grupul OTTER Distribution (detinator al lanturilor de magazine OTTER, ALDO, CLARKS si SALAMANDER) care vine în întâmpinarea publicului cu articole de incălțăminte si marochinarie pentru orice ocazie, realizate de branduri ce și-au câștigat renumele la nivel internațional, precum: Clarks, Epica, ALDO, Otter, Geox, Calvin Klein, Le Colonel, Hugo Boss, Converse, New Balance, Le Coq Sportif, Camper, Pepe Jeans, Nike, Ara si multe altele.

In tara am deschis 13 magazine in locatii de top in mall-uri sau stradal (in Bucuresti, Constanta, Brasov, Iasi, Timisoara, Cluj-Napoca, Baia Mare, Pitesti, Galati), iar anul acesta ne-am extins international in Cehia si Austria, atat offline cat si online.

Misiunea magazinului este de a deveni prima alegere a clienților săi în ceea ce privește articolele de încălțăminte, accesoriile, marochinăria și produsele de întreținere.

Tezyo doreste sa ofere oricarei persoane posibilitatea de a-și defini un stil vestimentar propriu, comercializand o colecție generoasă de articole de încălțăminte și accesorii în vogă, pentru toate stilurile și ocaziile.

Printre valorile magazinului se numără calitatea, autenticitatea și confortul, iar în colectiile din Tezyo veți descoperi fie pantofi eleganți, realizați impecabil, fie pantofi ideali pentru ținutele urbane, fie pantofi casual, ce înglobează tehnologii moderne (design anatomic, tălpi flexibile și ușoare, pernuțe antișoc).

Modalitati de plata online si/sau in magazin pe care le oferim clientilor:
– Plata in rate prin plata online cu cardul: puteti opta pentru plata pana la 6 rate.
– Plata online cu orice card bancar
– Plata cash la magazin sau la curier

Servicii oferite clientilor:
– Garantie de 30 zile
– Retur gratuit in orice magazin Tezyo sau Otter in 14 zile de la livrare
– Discount aniversar de 10% pentru abonati
– Gift Card
– Livrare rapida gratuita

Oferim un comision standard de 14%, iar pentru comenzile finalizate cu cod de reducere, card de fidelitate sau cele care contin produse aflate in promotie comisionul alocat este de 10%.

Valoarea medie a comenzilor depaseste 340 lei in sezonul de vara si ajunge foarte aproape de 400 lei in cel de iarna.

Dorim sa avem o colaborare cat mai stransa cu afiliatii si apreciem sugestii noi si idei in asa fel incat sa reusim sa crestem rata de conversie alaturi de care si comisioanele incasate.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.