Program afiliere sportvision.ro - 2Performant
Screenshot of www.sportvision.ro

sportvision.ro affiliate program

Ranking

134th

General

24th

Category

Commission

3.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

61 days

Description

În 2Performant, misiunea noastră este aceea de a aduce o contribuție pozitivă partenerilor noștri prin dezvoltarea și punerea în aplicare a unor practici responsabile de afaceri care asigură succesul financiar mutual. Fii la curent cu promoțiile pe care le desfășurăm online! Pentru campanii, putem pune la dispoziția afiliaților: – materiale vizuale în diverse rezoluții; –

Read More

În 2Performant, misiunea noastră este aceea de a aduce o contribuție pozitivă partenerilor noștri prin dezvoltarea și punerea în aplicare a unor practici responsabile de afaceri care asigură succesul financiar mutual. Fii la curent cu promoțiile pe care le desfășurăm online! Pentru campanii, putem pune la dispoziția afiliaților: – materiale vizuale în diverse rezoluții; – texte de la copywriterul nostru (cu toate că aici recomandăm un text original, unic, creat de fiecare afiliat în parte pentru o mai bună rată a conversiei). – în funcție de campanie, guideline-ul de promovare (principiul, sfera de interes etc). Compania Sport Vision este lider în vânzările de încălțăminte, îmbrăcăminte și echipamente sportive din regiunea Balcanilor. Ne-am înființat în Belgrad în 1996 și operăm pe piața a 10 țări – Serbia, Bosnia și Herțegovina, Muntenegru, Macedonia de Nord, Croația, Slovenia, Albania, Bulgaria, România și, mai nou, Grecia. Am crescut cu pasiune și am dezvoltat o rețea largă de magazine fizice, prezente în toate mallurile importante din România, dar și magazinul online sportvision.ro , concentrându-ne pe vânzarea cu amănuntul (B2C). Reprezentăm cu mândrie brand-uri renumite de echipamente sportive și de lifestyle, precum: Nike, adidas, Reebok, Under Armour, Puma, Converse, New Balance, Hoka, Salomon și multe altele: https://www.sportvision.ro/branduri . Suntem parteneri oficiali ai liderilor mondiali din industria echipamentelor sportive – Nike, adidas, Reebok, Under Armour, Lotto, Puma, Umbro, ale căror produse pot fi găsite în oferta noastră la un preț imbatabil. Ne caracterizăm prin flexibilitate și profesionalism și servim cu pasiune piața cu ultimele noutăți ale celor mai puternice branduri iubite de noi toți. Investim activ în dezvoltarea sportului din România și în tinerii sportivi, fiind de asemenea prezenți la nenumărate evenimente sportive ca sponsori sau parteneri.

Comisionul programului de afiliere este de 3%, cu exceptia afiliaților de tip voucher și cupoane, pentru care comisionul este de 1%.

Așteptăm propunerile voastre de colaborare! Mult succes și spor la comisioane!

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.