Program afiliere shopika.ro/ - 2Performant
Screenshot of www.shopika.ro

shopika.ro/ affiliate program

Ranking

150th

General

26th

Category

Commission

10.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

8 days

Description

Statistici utile despre programul de afiliere Shopika: Rata de conversie medie in programul de afiliere este de 2,5% iar unii afiliati au chiar rate de conversie de aproape 4%, produsele Shopika fiind intr-o crestere de popularitate pe piata de fashion. Media pe comanda 200 lei. La acestea se adauga in ecuatie comisionul de 10% si

Read More

Statistici utile despre programul de afiliere Shopika:

Rata de conversie medie in programul de afiliere este de 2,5% iar unii afiliati au chiar rate de conversie de aproape 4%, produsele Shopika fiind intr-o crestere de popularitate pe piata de fashion.

Media pe comanda 200 lei.

La acestea se adauga in ecuatie comisionul de 10% si se poate face o estimare de profitabilitate in functie de costul CPC pe care il aveti.

15 zile timpul de aprobare al comisioanelor.

Feed de produse, aveti si camp pentru atributul de culoare, acesta se regaseste in campul “other data”.

Suport si deschidere din partea noastra pentru orice instrument ce ar ajuta afiliatul in conversiile sale.

Statistici utile despre magazinul online Shopika:

Public tinta: femei orice varsta dar preponderent pe segmentele de varsta 35-44 si 45-54 ani.

Rata de conversie = 1,5% este raportata la numarul se sesiuni, daca s-ar raporta la numarul de vizitatori unici ar fi de peste 2%.

Geografic: peste 35% Bucuresti si restul din tara, preponderent mediul urban.

Trafic lunar = peste 50.000 unici.

Valoare cos mediu de cumparaturi = 260 lei.

Comenzi lunare = 1400

Despre Shopika:

Nu știm alții (mai degraba altele) cum sunt, dar nouă ne plac hainele! Ne place să ne jucăm cu ele, să le combinăm, asortăm, să le potrivim cu bijuterii, accesorii și ce ne mai trece prin cap. Dimineața avem fiecare pe buze întrebarea “eu cu ce mă îmbrac azi?” și, după o evaluare scurtă a modului în care se prezintă ziua (vreme, zi de office, zi de vacanță, zi cu potențial romantic, zi fără chef etc), urmează o scanare rapidă a variantelor oferite de dressing. Când decizia cea mai bună a fost luată, putem sa zâmbim mulțumite în oglindă și să defilăm încrezatoare în lume! Avînd aceste abilități, o parte moștenite genetic, altele dobândite prin observare atentă și studiu în această viață, ne-am gândit să facem un magazin online – ei bine, da, cu haine, bijuterii, accesorii și multe alte lucrușoare mai mari sau mai mici, care ne înfrumusețează viața. Suntem trei prietene care ne-am înhămat la treaba aceasta. Două dintre noi sunt căsătorite și cu copii, femei serioase, așezate la casa lor, cum ar zice mama, iar a treia a fost parțial așezată. Am lucrat în diverse domenii – publicitate, tipar, iar în ultimii ani ne-am mai delectat și cu alte activități. Sonia are câteva magazine cochete de haine în București, sigur le știți, se numesc Purple Chic. Iar Monica și Magda fac bijuteriile Maia Colt, din pietre semiprețioase și argint. Avem firi și stiluri diferite, și unde mai pui că reprezentăm fiecare alt element zodiacal – apa, aerul și pământul. Acest lucru va asigura cu certitudine o mare diversitate și bogație site-ului nostru, astfel încât fiecare va găsi aici măcar un lucru pe care să și-l dorească, cu care să-și acopere și înfrumusețeze corpul…fizic (pe celelalte, astral, mental, etc, le vom aborda peste câțiva ani). Cu magazinul Shopika ne dorim să te încurajăm să fii unică, să îți personalizezi ținutele cu amprenta personală și să te simți bine și încrezătoare în pielea ta, exact așa cum ești. Dorința noastră este să oferim o colecție frumoasă, atractivă și care să pună la dispoziția ta o varietate cât mai mare de produse, pentru orice tip de siluetă, personalitate și preferințe. Nu încerca să copiezi și să te “încadrezi” în tiparele celor din jur, frumusețea constă în autenticitatea proprie. Be true. Stay real. Stay you! Te așteptăm cu drag!

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.