remixshop.com/ro Affiliate Program
Screenshot of remixshop.com

remixshop.com/ro

Ranking

104th

General

33rd

Category

Commission

10.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

31 days

Description

Remix Second Hand este unul dintre cele mai mari magazine online pentru second hand modă din Europa. Oferă îmbrăcăminte și accesorii second hand și outlet de înaltă calitate, în 9 țări – Austria, Bulgaria, Germania, Grecia, Polonia, România, Slovacia,Cehia, Ungaria. Pe Remixshop.com veți găsi o secțiune cu peste 100 000 de produse în fiecare moment

Read More

Remix Second Hand este unul dintre cele mai mari magazine online pentru second hand modă din Europa. Oferă îmbrăcăminte și accesorii second hand și outlet de înaltă calitate, în 9 țări – Austria, Bulgaria, Germania, Grecia, Polonia, România, Slovacia,Cehia, Ungaria.

Pe Remixshop.com veți găsi o secțiune cu peste 100 000 de produse în fiecare moment și în fiecare zi adăugăm încă 10 000 de descoperiri de modă la asortiment. Acestea sunt împărțite în 6 categorii principale- femei, bărbați, copii, genți, încălțăminte și accesorii.

Prețurile produselor second hand scad cu -5% în fiecare zi, exact la ora 16:00. Discountul zilnic crește până ajunge -75%, după aceea produsul va fi disponibil pe site doar câteva zile. Prețurile produselor din secțiunea “”Outlet”” primesc outlet dicount de la prețul lor inițial și pot fi incluse în promoții atractive cu discount-uri suplimentare.

În portofoliul Remixshop.com sunt mai mult de 5 000 de mărci reconuscute mondial – de la H&M și Zara până la Chanel și Gucci. Acestea sunt împărțite în trei segmente de prețuri – Luxury (brand de designer, nivel înalt de prețuri) , Mid Range (mărci moderne,un nivel de prețuri mai înalt decât budget) și Budget (mărci recunoscute, o combinație calitate /preț avantajoasă). Clienții pot adăuga brand-urile preferate în lista cu Mărci favorite. Pot adăuga și sepărat comori de modă în listă cu Produse favorite, unde să urmărească zilnic câte like-uri și ce discount au, ca să decidă când să le cumpere.

În afară de a cumăra, clienții noștri pot și trimite pentru vânzare către remishop.com îmbăcăminte și accesorii în stare bună cu serviciul “”Vindeți către Remix””, câștigând procent de la prețul de vânzare.

80% de la clienții Remix Second Hand sunt femei, 20% bărbați. Grupul principal este în vârsta între 25-45 ani, dintre care 50% sunt bazate în orașele mari, iar ceilalți 50% locuiesc în localități mai mici. Din punctul de vedere al preferințelor sale, clienții sunt cei care fac cumpărături online, bazate pe bună proporția preț-calitate.În general ei se interesează de anumite mărci și descoperiri, diferite de cele care sunt afisate pe piață. Clienții caută descoperiri avantajoase, au stil propriu și apreciază comorile de modă unice, care pot fi găsite pe Remixshop.com

Majoritatea produselor sunt descoperiri unicate în bucăți unice la prețuri atractive. Există și elementul de joc- descoperirea hainelor exacte la preț avantajos în aventură specifică, care încarcă cu dispoziție și motivație. Pentru cumpărături ajută și alte activități – newsletter, care trimitem în fiecare zi , remarketing dinamic, publicități pe Google și Facebook, notificări pe telefoanele mobile.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.