remixshop.com/bg Affiliate Program
Screenshot of remixshop.com

remixshop.com/bg

Ranking

107th

General

34th

Category

Commission

8.0%

per sale

Cookie life

14 days

Currency

BGN

Time to payment

30 days

Description

Remix Second Hand e един от най-големите онлайн магазини за секънд хенд мода в Европа. Предлага висококачествени second hand и outlet дрехи и аксесоари в 9 държави – Австрия, България, Германия, Гърция, Полша, Румъния, Словакия, Чехия, Унгария. В Remixshop.com ще откриете селекция с над 100 000 продукта по всяко време, като всеки ден се добавят

Read More

Remix Second Hand e един от най-големите онлайн магазини за секънд хенд мода в Европа. Предлага висококачествени second hand и outlet дрехи и аксесоари в 9 държави – Австрия, България, Германия, Гърция, Полша, Румъния, Словакия, Чехия, Унгария.

В Remixshop.com ще откриете селекция с над 100 000 продукта по всяко време, като всеки ден се добавят още 10 000 модни находки към асортимента. Те са разделени в 6 основни категории – жени, мъже, деца, чанти, обувки и аксесоари.

Цените на second hand продуктите падат с -5% всеки ден, точно в 16:00 часа. Ежедневната отстъпка се трупа, докато достигне -75%, след което продуктът е наличен само броени дни. Цените на продуктите от секция “Outlet” получават outlet отстъпка от началната им цена и могат да бъдат включени в атрактивни промоции с допълнителни отстъпки.

В портфолиото на Remixshop.com има над 5 000 световноизвестни марки – от H&M и Zara до Chanel и Gucci. Те са разпределени в три ценови сегмента – Luxury (дизайнерски марки, високо ценово ниво), Mid Range (модерни марки, по-високо ценово ниво от budget) и Budget (популярни марки, изгодна комбинация качество/цена). Клиентите могат да добавят предпочитаните брандове в списъка с Любими марки. Могат да добавят и отделни модни съкровища в списъка с Любими продукти, където да следят ежедневно колко харесвания и какви отстъпки имат, за да преценят кога да ги закупят.

Освен да пазаруват, клиентите ни могат и да изпращат за продажба на remixshop.com своите запазени дрехи и аксесоари чрез услугата “Продайте на Remix”, като печелят процент от продажната цена.

80% от клиентите на Remix Second Hand са жени, 20% са мъже. Основната възрастова група е 25-45 г., като 50% от тях са базирани в големите градове, 50% обитават по-малките населени места. От гледна точка на своите предпочитания, клиентите са пазаруващи онлайн, ориентирани към доброто съотношение цена-качество. Обикновено се вълнуват от определени марки и находки, различни от масовите предложения на пазара. Клиентите търсят изгодни попадения, имат собствен стил и оценяват уникалните модни съкровища, които могат да открият на Remixshop.com.

Предлагаме комисионна от 10% и 14 дни живот на бисквитките. Предложението е доста атрактивно с оглед на високия retention rate и кратката click-to-conversion пътека в remixshop.com. Времето за одобрение е сравнително кратко – 30 дни.

Повечето продукти са уникални находки в единични бройки на атрактивни цени. Налице е и елементът на игра – откриването на точната дреха срещу изгодна цена в своеобразно приключение, което зарежда с настроение и хъс. За продажбите помагат и други активности – бюлетин, който изпращаме всеки ден, динамичен ремаркетинг, реклами в Google и Facebook, известия на мобилни устройства.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.