re-marcabil.ro affiliate marketing program - 2Performant
Screenshot of re-marcabil.ro

re-marcabil.ro affiliate program

Ranking

361st

General

111th

Category

Commission

variable

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

5 days

Description

Oamenii remarcabili aleg REmarcabil! Sa ai ceea ce vrei, lucruri de decor minunate, produse utile in orice casa, sau sa arati REmarcabil e posibil si fara sa cheltui o avere! Cumpărăturile trebuie sa fie o placere, nu un stres, trebuie sa fie intotdeauna un castig, nu o pierdere! Acesta este conceptul dupa care ne ghidam

Read More

Oamenii remarcabili aleg REmarcabil!

Sa ai ceea ce vrei, lucruri de decor minunate, produse utile in orice casa, sau sa arati REmarcabil e posibil si fara sa cheltui o avere! Cumpărăturile trebuie sa fie o placere, nu un stres, trebuie sa fie intotdeauna un castig, nu o pierdere! Acesta este conceptul dupa care ne ghidam si care ne conduce spre o grija deosebita fata de clientii nostri.

REmarcabil este prezent pe piata din Romania cu 24 de magazine fizice, iar din Martie 2017 activam si in mediul online, www.re-marcabil.ro reprezentand al 25-lea magazin REmarcabil. Produsele comercializate prin intermediul site-ului propriu sunt produse noi, atat din categoria outlet cat si articole din productie proprie.

Oferim astfel o gama variata de produse, din categoriile Fashion, Home & Garden, marci precum Zara, Everest, Hilditch&Key, Tally Weijl, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Jack&Jones, Diesel, Adidas, Puma, k-Swiss la preturi imbatabile! Gasiti la noi produse pentru toate gusturile, cu preturi intre 1 – 3,998Lei!

Oferim:
– Gama foarte variata de produse;
– Preturi imbatabile;
– Cel mai mic pret de transport: doar 11 Ron oriunde in tara, prin curier rapid. Lucram cu GLS, Fan Courier si DPD;
– Livrare gratuita la comenzi de peste 150 ron;
– Returul este GRATUIT, solutionarea retururilor se face prioritar, in maxim 48h;
– Comenzile se livreaza in maxim 24h, se urmareste livrarea la destinatar si se incercearca de fiecare data a se solutiona livrarile care intampina problem legate de curierat sau client;
– Clientii pot lua legatura cu noi prin facebook, mail, telefon, sau in timp real prin chat-ul din site. Raspundem intotdeauna prompt si cu amabilitate maxima.

Rata de conversie este de 2.3%

– Cu un depozit ce insumeaza aproximativ 30.000mp, toate produsele sunt in stoc!

Grija noastra fata de client se reflecta si in nota de 4.9 la recenziile din pagina noastra de Facebook.

Aceeasi grija pe care o avem fata de clienti vrem sa ne-o aratam si fata de afiliatii nostri, prin:

– Comisioane atractive:
– 10% Fashion & Home;
– 7% Covoare;
– 4% Mobila;
– perioada de recurenta de 30 zile.
– Comisioanele vor fi aprobate in maxim 30 de zile, garantand insa procesarea fiecarui comision in cel mai scurt timp posibil (acum in 5-6 zile)
– programe de fidelizare pentru afiliati (vouchere, concursuri; produse cadou, conditii preferentiale);
– Ne puteti contacta oricand, pentru orice informatii sau nelamuriri, la afiliat@re-marcabil.ro

Se permite promovarea prin Google AdWords si Facebook fara brand bidding!
Link-urile de afiliere pentru *REmarcabil* nu vor fi acceptate pe website-uri care sunt construite ca website-uri clona, realizeaza URL masking sau contin in domeniul si/sau subdomeniul acestora cuvintele cheie REmarcabil.
Este interzisa folosirea anumitor cuvinte cheie in campaniile Cost-Per-Click si nume de domenii, dupa cum urmeaza: REmarcabil, re-marcabil.ro, scris in orice combinatie de litere mici si litere mari sau in varatiuni si derivate de la nume.

Bun venit in echipa REmarcabil!

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.