Program afiliere produse.top - 2Performant
Screenshot of www.produse.top

produse.top affiliate program

Ranking

231st

General

59th

Category

Commission

16.0%

per sale

Cookie life

60 days

Currency

RON

Time to payment

20 days

Description

Produse.Top este un magazin care comercializeaza in acest moment peste 2000 de coduri de produs din categorii ca: geci de sezon, imbracaminte fitness, ceasuri smart, ceasuri dama, ceasuri barbati, genti, rucsacuri, coliere si bratari. Gama se diversifica in fiecare luna, iar rata de conversie de peste 2%. Cu un suport client impecabil, nota de calitate

Read More

Produse.Top este un magazin care comercializeaza in acest moment peste 2000 de coduri de produs din categorii ca: geci de sezon, imbracaminte fitness, ceasuri smart, ceasuri dama, ceasuri barbati, genti, rucsacuri, coliere si bratari. Gama se diversifica in fiecare luna, iar rata de conversie de peste 2%.

Cu un suport client impecabil, nota de calitate de pe Facebook este de 5/5, ceea ce spune multe atat despre relatia pe care o avem cu clientii, dar si despre relatia cu afiliatii nostri.

Cu toate ca setarea standard pentru plata comisioanelor este de 30 zile, vom incerca sa onoram platile cat mai repede, dupa expirarea perioadei in care clientul are posibilitatea de returnare.

Clientii Produse.Top sunt in ordinea importantei:

1. Femei 25-45 ani
2. Femei 17-25 ani
3. Barbati 25-45 ani
4. Femei / Barbati in restul categoriilor de varsta

Spor la conversii!

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.