optiplaza.ro Affiliate Program
https://www.optiplaza.ro/

optiplaza.ro

Ranking

202nd

General

63rd

Category

Commission

10.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

16 days

Description

Prezentare OPTIPLAZA Optiplaza Shop este un magazin on-line cu activitate de optica medicala si fashion, ce ofera clientilor sai produse specifice: ochelari de soare, ochelari de vedere, rame optice, lentile, lentile de contact si accesorii pentru ochelari. Brandurile oferite se situeaza in marea lor majoritate in segmentul premium. Lentilele de contact si ochelarii de soare

Read More

Prezentare OPTIPLAZA
Optiplaza Shop este un magazin on-line cu activitate de optica medicala si fashion, ce ofera clientilor sai produse specifice: ochelari de soare, ochelari de vedere, rame optice, lentile, lentile de contact si accesorii pentru ochelari. Brandurile oferite se situeaza in marea lor majoritate in segmentul premium. Lentilele de contact si ochelarii de soare sunt marci recunoscute, produse cu design si calitati deosebite: POLICE, RayBan, Escada, Ghivenchy, Furla, Silhouette, Chopard, Guess, Polaroid, Avanglion, PolarGlare, Bausch+Lomb, Ciba Vision, Johnson and Johnson etc.

Preturi competitive si multitudinea de branduri regasite, transforma cumparaturile de pe site-ul www.optiplaza.ro intr-o experienta unica.
Magazinele Optiplaza se adreseaza celor cu putere de cumparare medie si peste medie. Majoritatea clientilor sunt tineri, preocupati de moda in toate aspectele ei. Adepti ai tinutelor casual /sport sau elegante, ce pun accent pe accesorii. Mai mult de jumatate din produse se adreseaza femeilor.
Credem ca am pregatit unul dintre cele mai interesante programe de afiliere pentru cei inscrisi in reteaua Pofitshare si as vrea sa le transmit ca le stam la dispozitie cu materiale de promovare, promotii si extra-beneficii pentru clienti, orientate catre conversie. De exemplu, pe langa oferta de bonusare pe care o punem la dispozitia tuturor afiliatilor ce ne vor promova produsele, avem avantaje pentru oferta din website-ul nostru:
1. Oferim LIVRARE GRATUITĂ;
2. Oferim in mod transparent POSIBILITATEA DE SCHIMBARE a produselor pentru clientii care nu sunt multumiti;
3. Oferim PRODUSE de calitate superioară.
4. Oferim programe de fidelizare clienti, atat pentru persoane fizice cat si corporate.
Va incurajam sa va incepeti promovarea Optiplaza si va veti convinge repede ca ati ales foarte bine! Spor la conversii!

Irezistibil. Chic. Inovator. Original. Aşa se traduce Optiplaza.
Comisioanele pe care le puteti castiga:
-10% pentru fiecare conversie de tip vanzare la lentile de contact
-10% pentru fiecare conversie de tip vanzare la ochelari de soare
-10% pentru fiecare conversie de tip vanzare la ochelari de vedere
Perioada de recurenta care se aplica pentru cookie-urile Optiplaza shop este de 30 de zile.
Specificul produselor
Ochelarii de soare comercialziati de OPTIPLAZA se adreseaza atat femeilor cat si barbatilor care isi doresc sa gaseasca produse de calitate premium. Printre brandurile in stocul Optiplaza Eshop pentru care se poate face promovare amintim: POLICE, RayBan, Escada, Ghivenchy, Furla, Silhouette,

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.