Program afiliere locapica.com - 2Performant
Screenshot of locapica.com

locapica.com affiliate program

Ranking

364th

General

60th

Category

Commission

10.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

7 days

Description

Lansați-vă alături de LocaPica într-o aventură fashion! Suntem încântați să vă prezentăm LocaPica.com, un magazin online de fashion axat pe haine și accesorii de damă. Înființat recent, brand-ul nostru și-a propus să cucerească piața, iar în ultimele șase luni am reușit să înregistrăm o creștere fulminantă. Extindere, inovație și tehnologie Cu planuri ambițioase de extindere

Read More

Lansați-vă alături de LocaPica într-o aventură fashion!

Suntem încântați să vă prezentăm LocaPica.com, un magazin online de fashion axat pe haine și accesorii de damă. Înființat recent, brand-ul nostru și-a propus să cucerească piața, iar în ultimele șase luni am reușit să înregistrăm o creștere fulminantă.

Extindere, inovație și tehnologie

Cu planuri ambițioase de extindere a promovării și a livrărilor în Uniunea Europeană, ne-am concentrat pe a oferi clienților noștri o experiență de shopping de neegalat. Fotografiile produselor sunt realizate în regim intern, pentru a asigura acuratețea culorilor și calitatea imaginilor. În plus, avem o selecție atentă a produselor în ceea ce privește calitatea, măsurătorile și detaliile, pentru a menține o rată de retur mică și clienți mulțumiți. Pentru a oferi vizitatoarelor o experiență cât mai plăcută și fără impedimente, folosim cele mai noi tehnologii de web și marketing și căutăm în continuu să adoptăm noutățile din domeniu.

Creștere susținută și investiții în notorietate

Valoarea medie a comenzilor este de 240 lei, într-o creștere susținută, și investim în mod constant pentru creșterea notorietății brandului. Ne străduim să adăugăm săptămânal produse noi și să oferim reduceri și promoții atractive pe site, pentru a menține entuziasmul clienților noștri.

Livram produsele în maxim 24 de ore, iar livrarea este gratuită pentru comenzile de peste 199 lei. Astfel, ne asigurăm că clienții noștri beneficiază de un serviciu prompt și eficient.

Conexiuni directe cu producătorii

Colaborările noastre cu producători de îmbrăcăminte de damă din diverse țări ne permit să oferim prețuri competitive, adesea sub cele ale concurenței.

Programul de afiliere LocaPica

Pentru a împărtăși succesul nostru, lansăm programul de afiliere Loca Pica. Iată ce oferim afiliaților noștri:

  1. Un comision atractiv de 10% pentru fiecare vânzare.
  2. Un “cookie life” de 30 de zile, permițându-vă să câștigați comision chiar și pentru vânzări ulterioare.
  3. Aprobarea comisioanelor în 17 zile, pentru o plată rapidă și eficientă.
  4. Instrumente diverse, precum bannere profesioniste de calitate, feed-uri de produse, widget-uri și altele.

Colaborare strânsă cu afiliații

Suntem dedicați colaborării strânse cu afiliații noștri, răspunzând prompt la mesajele lor și lucrând împreună pentru a rezolva orice problemă. De asemenea, vom selecta cu atenție programe de afiliere de calitate și performante, deoarece încrederea clientelor noastre este de importanță supremă.

Premii și concursuri pentru afiliați

Dacă programul de afiliere se dovedește a fi un succes, luăm în considerare organizarea de tombole și concursuri pentru afiliații noștri, pentru a vă recompensa eforturile și pentru a consolida parteneriatul nostru.

Înscrieți-vă și faceți parte din echipa Loca Pica!

Vă invităm să vă alăturați programului nostru de afiliere și să contribuiți la succesul LocaPica.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la:

Alăturați-vă aventurii fashion LocaPica.com și sărbătoriți stilul cu un strop de nebunie – “Stay Loca!”

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.