laami.ro Affiliate Program
Screenshot of www.laami.ro

laami.ro

Ranking

561st

General

126th

Category

Commission

8.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

- days

Description

www.laami.ro este un shop on-line care ofera produse autentice din piele naturala reptila (piton,crocodil) dar si blana naturala de nurca ori piele naturala de strut. Produsele LA.AMI sunt confectionate manual in Italia (Toscana) In magazinul nostru veti gasi doar produse autentice create in editie unica si pictate manual. Completam gama cu accesorii precum portofele si

Read More

www.laami.ro este un shop on-line care ofera produse autentice din piele naturala reptila (piton,crocodil) dar si blana naturala de nurca ori piele naturala de strut. Produsele LA.AMI sunt confectionate manual in Italia (Toscana)
In magazinul nostru veti gasi doar produse autentice create in editie unica si pictate manual. Completam gama cu accesorii precum portofele si curele.
Deoarece produsele sunt realizate in editie unica, denota faptul ca nu avem stocuri mari sau produse de serie, insa aducem constant modele noi diferite.
Suntem in plina dezvoltare si la inceput de drum, muncim constant si ne dorim sa facem o treaba cat mai buna, iar ca sa ne bucuram clientii la unele comenzi plasate pe site-ul nostru oferim si un cadou.
Cui ne adresam?
Publicul nostru tinta sunt femeile, dar nu in ultimul rand barbatii care sunt bine-veniti oricand atunci cand doresc sa achizitioneze un cadou deosebit pentru partenerele lor.
De ce sa ne promovezi?
– Pentru ca produsele din piele de piton sunt unicat si sunt realizate manual.
– Avem produse diferite fata de ceea ce exista pe piata.
– Design-ul este deosebit, iar creatiile sunt pictate manual.
– Frecvent acordam reduceri.
– Transportul se realizeaza in maxim 48 h de la plasarea comenzii.
Iata si cateva motive ca sa colaborati cu noi:
– Comisionul este de 8 % din valoarea produsului vandut.
– Perioada de recurenta este de 30 zile.
– Comisionale vor fi aprobate in maxim 30 de zile.
– Veti fi acceptat automat în programul nostru de afiliere, prin urmare veti putea genera castig imediat.
– Detinem un site care este unul atractiv, foarte usor de folosit, iar comanda se face foarte rapid.
– Aveti la dispozitie contactul nostru si va asiguram ca suntem de fiecare data prompti si deschisi oricarei discutii in vederea imbunatatirii colaborarii noastre tel: 0728074197; e-mail: office@laami.ro
Cum sa promovati produsele noastre?
– Prin social-media (Facebook- indiferent dacă este vorba de postări organice sau de reclama, Twitter, Instagram, Google+, etc.)
– Folosind diferite tipuri de campanii.
– Prin diverse bloguri (folosind articole cu recomandări ale produselor cu destinatie link catre produs) La cerere oferim fotografii de diverse dimensiuni.
Mai bine zis promoveaza-ne cum stii tu mai bine 🙂
Cu multumiri ca ati ales sa va afiliati campaniei noastre, ne dorim sa avem o colaborare cat mai frumoasa si va dorim cat mai multe conversii.
LA.AMI

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.