laami.ro Affiliate Program
http://www.laami.ro

laami.ro

Ranking

538th

General

131st

Category

Commission

8.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

- days

Description

www.laami.ro este un shop on-line care ofera produse autentice din piele naturala si piele naturala de reptila (piton). Produsele LA.AMI sunt confectionate manual in Italia (Toscana) In magazinul nostru veti gasi genti si posete din piele naturala de piton, create in editie unica si pictate manual dar si accesorii precum portofele, curele, mini port-farduri sau

Read More

www.laami.ro este un shop on-line care ofera produse autentice din piele naturala si piele naturala de reptila (piton). Produsele LA.AMI sunt confectionate manual in Italia (Toscana)
In magazinul nostru veti gasi genti si posete din piele naturala de piton, create in editie unica si pictate manual dar si accesorii precum portofele, curele, mini port-farduri sau port-chei. De asemenea daca sunteti in cautarea gentilor sau a rucsacelor din piele naturala , in magazinul nostru veti gasi aceste produse.
Deoarece modelele noastre din piele naturala de piton sunt create in editie unica, denota faptul ca nu avem stocuri mari sau produse de serie, insa aducem constant modele noi diferite.
Suntem in plina dezvoltare si la inceput de drum, muncim constant si ne dorim sa facem o treaba cat mai buna, iar ca sa ne bucuram clientii la unele comenzi plasate pe site-ul nostru oferim si un cadou. Transportul este intotdeauna gratuit.
Cui ne adresam?
Publicul nostru tinta sunt femeile, dar nu in ultimul rand barbatii care sunt bine-veniti oricand atunci cand doresc sa achizitioneze un cadou deosebit pentru partenerele lor.
De ce sa ne promovezi?
– Pentru ca produsele din piele de piton sunt unicat si sunt realizate manual.
– Avem produse diferite fata de ceea ce exista pe piata.
– Design-ul este deosebit, iar creatiile sunt pictate manual.
-Saptamanal acordam reduceri.
– Oferim transport gratuit.
Iata si cateva motive ca sa colaborati cu noi:
– Comisionul este de 8 % din valoarea produsului vandut.
– Perioada de recurenta este de 30 zile.
– Comisionale vor fi aprobate in maxim 30 de zile.
– Veti fi acceptat automat în programul nostru de afiliere, prin urmare veti putea genera castig imediat.
– Detinem un site care este unul atractiv, foarte foarte usor de folosit, iar comanda se face foarte rapid.
– Livrarea catre client se face prin curierat rapid in 24h.
– Aveti la dispozitie contactul nostru si va asiguram ca suntem de fiecare data prompti si deschisi oricarei discutii in vederea imbunatatirii colaborarii noastre tel: 0728074197; e-mail: office.laami@gmail.com
Cum sa promovati produsele noastre?
– Prin social-media (Facebook- indiferent dacă este vorba de postări organice sau de reclama, Twitter, Instagram, Google+, etc.)
– Folosind diferite tipuri de campanii.
– Prin diverse bloguri (folosind articole cu recomandări ale produselor cu destinatie link catre produs) La cerere oferim fotografii de diverse dimensiuni.
Mai bine zis promoveaza-ne cum stii tu mai bine 🙂
Cu multumiri ca ati ales sa va afiliati campaniei noastre, ne dorim sa avem o colaborare cat mai frumoasa si sa aveti cat mai multe conversii.
LA.AMI

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.