kalapod.ro Affiliate Program
http://www.kalapod.net/

kalapod.ro

Ranking

28th

General

12th

Category

Commission

10.0%

per sale

Cookie life

14 days

Currency

RON

Time to payment

70 days

Description

KALAPOD este un brand distinct de oricare altul si a fost inspirit de cele mai noi tendinte promovate de comerciantii de incaltaminte din Europa, diferentiindu-se printr-un concept denumit de noi astfel: “Facem comert in favoarea intereselor dumneavoastra”. Obiectivul nostru principal este ca produsele KALAPOD sa ajunga sa fie purtate de cati mai multi oameni si

Read More

KALAPOD este un brand distinct de oricare altul si a fost inspirit de cele mai noi tendinte promovate de comerciantii de incaltaminte din Europa, diferentiindu-se printr-un concept denumit de noi astfel: “Facem comert in favoarea intereselor dumneavoastra”.

Obiectivul nostru principal este ca produsele KALAPOD sa ajunga sa fie purtate de cati mai multi oameni si sa va oferim o experienta de achizitionare facila si placuta.

Kalapod este Importator DIRECT de la Producator, garantand astfel cel mai bun pret, la cea mai buna calitate. Produsele sunt fabricate in Uniunea Europeana (Germania, Ungaria, Franta, Spania etc)

Comisionul oferit afiliatilor este de 10% per vanzare, iar perioada de recurenta este de 30 zile.

Comisionale vor fi aprobate in maxim 30 de zile.

Kalapod is offering only high quality products, made in the European Union and as a direct importer, it can guarantee the best price.

The affiliate commission is 10% per generated sale and the cookie life is 30 days.

The commissions will be processed in maximum 30 days.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.