kalapod.hu Affiliate Program
http://www.kalapod.hu

kalapod.hu

Ranking

95th

General

33rd

Category

Commission

10.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

HUF

Time to payment

21 days

Description

Mi forgalmazzuk a legmodernebb női, férfi és gyerek lábbeliket. Cipőkollekciónk, balerináink, szandáljaink, mokaszinjaink, sportcipőink, papucsaink, bokacsizmáink, bakancsaink és csizmáink csak téged várnak, hogy népszerűsítsd őket. A mi üzletünkben több mint 6000 termék van, készletünk hetente megújul, úgyhogy nem lesz nehéz olyan termékeket találnod, amelyeket népszerűsíthetsz. Ügyfeleinknek számos lehetőséget biztosítunk a fizetés módját illetően, ingyenes házhozszállítást

Read More

Mi forgalmazzuk a legmodernebb női, férfi és gyerek lábbeliket. Cipőkollekciónk, balerináink, szandáljaink, mokaszinjaink, sportcipőink, papucsaink, bokacsizmáink, bakancsaink és csizmáink csak téged várnak, hogy népszerűsítsd őket.

A mi üzletünkben több mint 6000 termék van, készletünk hetente megújul, úgyhogy nem lesz nehéz olyan termékeket találnod, amelyeket népszerűsíthetsz. Ügyfeleinknek számos lehetőséget biztosítunk a fizetés módját illetően, ingyenes házhozszállítást 9990 Ft feletti rendelések esetében, valamint ingyenes méretcserét, ha az nem megfelelő.

Áraink több mint figyelemfelketőek, időközönként vannak promócióink és különböző kedvezményeink. Nyitottak vagyunk bármire és a fent említett npszerűsítési lehetőségek mellett különleges Real Time Marketing kampányokat is fogunk szervezni.

Hogy segítségedre legyünk, biztosítunk számodra fontos promoválási eszközöket, bannereket minden formában és csatlakozó linkeket. Időnként cseréljük a bannereket, új kedvezményeket, valamint új termékeket mutatunk be, úgyhogy minden a rendelkezésedre áll, hogy velünk minél többet keress.

Lépjél be partnereink közé és keress te is többet a Kalapoddal!

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.