Program afiliere joolar.ro - 2Performant
Screenshot of www.joolar.ro

joolar.ro affiliate program

Ranking

457th

General

84th

Category

Commission

10.0%

per sale

Cookie life

60 days

Currency

RON

Time to payment

12 days

Description

Suntem o echipa tanara originara din R.Moldova, care am decis sa pornim o mica afacere online aici in Romania inca din 2017. Am decis sa vindem accesorii fashion ca si rucsacuri pentru toate categoriile si nevoile (barbati, femei, copii), genti de dama, curele, ochelari de soare si altele. Prima noastra incercare de a face e-commerce

Read More

Suntem o echipa tanara originara din R.Moldova, care am decis sa pornim o mica afacere online aici in Romania inca din 2017. Am decis sa vindem accesorii fashion ca si rucsacuri pentru toate categoriile si nevoile (barbati, femei, copii), genti de dama, curele, ochelari de soare si altele. Prima noastra incercare de a face e-commerce dateaza inca din anul 2004 cand eram studenti anul 1 la facultate si am comandat primele produse de pe Alibaba.com 🙂 ca apoi sa le vindem pe piata locala. Acum facem cam acelasi lucru, insa doar cu o mai mare amploare, creand si brandul propriu – marca JOOLAR .

Misiunea noastra e sa le oferim oamenilor accesorii fashion la preturi accesibilie si de o calitate inalta. Un zambet pentru fiecare.

Beneficii pentru afiliați: Comisionul care se aplica la toate produsele noastre este de 10%

Perioada de valabilitate de 60 de zile pentru cookie-uri.

Oferim extra-bonusuri pentru performanță și organizăm frecvent challenge-uri pentru afiliații nostri.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.