Program afiliere inotex.ro - 2Performant
Screenshot of www.inotex.ro

inotex.ro affiliate program

Ranking

430th

General

103rd

Category

Commission

10.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

9 days

Description

Inotex Autenticitatea stă la baza activității noastre. Iubim să gândim dincolo de bariere, să inovăm prin creativitate și să oferim emoții sincere prin intermediul produselor pe care le realizăm în atelierele proprii. Ne dedicăm cu pasiune conceptului nostru 100% românesc. Suntem dedicați creării unui mediu pozitiv, menținem o relație armonioasă cu partenerii și colaboratorii noștri

Read More

Inotex

Autenticitatea stă la baza activității noastre. Iubim să gândim dincolo de bariere, să inovăm prin creativitate și să oferim emoții sincere prin intermediul produselor pe care le realizăm în atelierele proprii.

Ne dedicăm cu pasiune conceptului nostru 100% românesc. Suntem dedicați creării unui mediu pozitiv, menținem o relație armonioasă cu partenerii și colaboratorii noștri și ne implicăm activ în comunitățile din care facem parte.

Venim cu un portofoliu de produse realizate in Romania dedicate domeniului medical, transport gratuit la comenzi de peste 300 de lei și multe alte beneficii menite să le ofere clienților Inotex satisfacția cumpărăturilor online.

Promovare prin Google Adwords și Facebook Ads este interzisă.

Comision afiliați: 10%
Cookie life: 30 zile

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.