Program afiliere gama.ro - 2Performant
Screenshot of www.gama.ro

gama.ro affiliate program

Ranking

383rd

General

85th

Category

Commission

10.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

14 days

Description

În perioada 22 Iulie – 31 August dublăm comisioanele tuturor afiliaților care înregistrează minim 10 comisioane aprobate într-o săptămână! Condiții de desfășurare: Trebuie să generezi 10 comisioane acceptate în decursul unei săptămâni din această perioadă pentru a câștiga un comision de 20%, în loc de 10%, la toate comisioanele aprobate. Bonusarea cu încă 10% extra

Read More

În perioada 22 Iulie – 31 August dublăm comisioanele tuturor afiliaților care înregistrează minim 10 comisioane aprobate într-o săptămână!

Condiții de desfășurare: Trebuie să generezi 10 comisioane acceptate în decursul unei săptămâni din această perioadă pentru a câștiga un comision de 20%, în loc de 10%, la toate comisioanele aprobate. Bonusarea cu încă 10% extra din valoarea vânzărilor se va face pentru toate conversiile aprobate in perioada concursului.
Așadar, pentru câștigarea premiului, la data de 31 August, trebuie să ai minim 10 comisioane acceptate în programul de afiliere gama.ro, comisioane generate în cursul unei săptămâni in perioada concursului.

La data de 14 Septembrie, după procesarea tuturor comisioanelor înregistrate în perioada concursului, vom adăuga premiile câștigătorilor sub formă de bonusuri manuale în cont.

Spor la conversii!

————————————————————————————————————————————————————————-

Povestea brandului Gama începe în anul 1991 într-un mic atelier manufacturier, în care 3 oameni produceau 20 de cămăşi pe săptămână. 25 de ani mai tarziu, firma îşi desfăşoară activitatea într-o cladire de 2500 mp aflata în centrul Sibiului, producând peste 100.000 de camasi pe an. Firma Gama nu a urmat calea clasică a firmelor de profil din România, care s-au orientat aproape exclusiv spre lohn şi export. În loc să producă pentru străini, Gama a ales să producă pentru români, sub propriul brand, chiar dacă acest lucru a însemnat alegerea drumului mai anevoios şi mai putin sigur. După peste două decenii de luptă, pe o piaţă mereu în schimbare, brandul Gama este astăzi un brand naţional. Şi-a câştigat poziţia de lider pe piaţa din România, în vânzarea de cămăşi şi cravate pe segmentul mainstream. Produsele firmei Gama sunt comercializate în prezent în aproximativ 300 de magazine partenere din toată ţara şi începând cu anul 2001 şi printr-un lanţ de magazine proprii, ce numără în prezent 9 magazine.

Povestea brandului Gama începe în anul 1991 într-un mic atelier manufacturier, în care 3 oameni produceau 20 de cămăşi pe săptămână. 25 de ani mai tarziu, firma îşi desfăşoară activitatea într-o cladire de 2500 mp aflata în centrul Sibiului, producând peste 100.000 de camasi pe an.

Firma Gama nu a urmat calea clasică a firmelor de profil din România, care s-au orientat aproape exclusiv spre lohn şi export. În loc să producă pentru străini, Gama a ales să producă pentru români, sub propriul brand, chiar dacă acest lucru a însemnat alegerea drumului mai anevoios şi mai putin sigur. După peste două decenii de luptă, pe o piaţă mereu în schimbare, brandul Gama este astăzi un brand naţional. Şi-a câştigat poziţia de lider pe piaţa din România, în vânzarea de cămăşi şi cravate pe segmentul mainstream.

Produsele firmei Gama sunt comercializate în prezent în aproximativ 300 de magazine partenere din toată ţara şi începând cu anul 2001 şi printr-un lanţ de magazine proprii, ce numără în prezent 9 magazine.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.