Program afiliere funkyfain.ro - 2Performant
Screenshot of funkyfain.ro

funkyfain.ro affiliate program

Ranking

421st

General

102nd

Category

Commission

6.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

- days

Description

DETALII PROGRAM DE AFILIERE: Comision: 6% pentru toate produsele. Iar daca totul merge struna, putem oferi drept bonusuri si produse. Bonusuri suplimentare: Dorim sa incurajam publisherii performanti si originali care sa puna in valoare mai bine produsele noastre. Acordam un bonus suplimentar constand in 3 premii lunare pentru originalitate a contentului de promovare realizat de

Read More

DETALII PROGRAM DE AFILIERE:

Comision: 6% pentru toate produsele. Iar daca totul merge struna, putem oferi drept bonusuri si produse.
Bonusuri suplimentare: Dorim sa incurajam publisherii performanti si originali care sa puna in valoare mai bine produsele noastre. Acordam un bonus suplimentar constand in 3 premii lunare pentru originalitate a contentului de promovare realizat de publisheri ( loc 1 – 100 Ron, loc 2 – 60 Ron, loc 3 – 40 Ron – content minim 450 cuvinte cu 3 linkuri de produs/categorie de produse ) – comunicarea selectiei se face in data de 5 a fiecarei luni pentru luna anterioara

Valoare medie comenzi per client: 200 ron.
Valoarea minima a unui produs ce poate fi comandat pe sezonul vara 2021: 149 Ron

Public tinta: tipe faine cu varsta intre 21 si 45 de ani.

Perioada de recurenta: 30 de zile.
Instrumente disponibile: bannere si feed de produse, actualizate constant.
Canale de promovare acceptate ( toate dar este interzisa publicarea de content in media cu cu produse interzise / porn / sex, etc )

Comenzi: acceptam comenzi direct in shop, oferim clientelor telefonic (telefon si WhatsApp) si email, precum si direct din Social Media (Facebook, Instagram).
Ponderea comenzilor telefonice este de sub 2% clientele fiind incurajate sa efectueze comenzile online din multiple motive ( inclusiv pentru gestionarea interna si automatizari de procese )

Livrare: gratuita (in Romania), direct din stoc in 24 – 48 de ore. Exista si posibilitatea realizarii si livrarii de produse personalizate, la comanda (sandale si espadrile: doar la inceput de sezon, pana in luna iunie – ghete si bocanci: tot timpul anului). Livram si in Europa (costul de livrare este suportat de client).

Social Media: suntem activi atat pe Facebook @ https://business.facebook.com/funkyfain.ro, unde avem o comunitate de aproape 70.000 de tipe faine si Instagram @ https://www.instagram.com/funkyfain.ro.

Social Media Tags: #funkyfain #sandalefaine
——————————————–

În mai 2015, Ioana și Bogdan înființează firma eFAIN ONLINE SRL, pentru ca două luni mai târziu să lanseze www.funkyfain.ro, magazin online cu sandale faine lucrate manual în piele naturală pe o frumoasă insulă grecească.

“Orice idee pleacă mereu atât de la o nevoie, cât și de la oportunitate. Am fost mereu atrasă de ideea de a crea. Recunosc că nu neapărat în domeniul fashion, chiar niciodată nu m-am gândit că voi avea legătură cu acest sector de activitate.
După o perioadă de căutare a unor noi perspective de dezvoltare profesională și câteva călătorii în Grecia, am hotărât să căutăm sandalele pe care le cumpărasem de acolo nu cu mult timp în urmă. Iar odată ce le-am găsit, restul a venit de la sine. Astfel, am ajuns să mă ocup personal și de partea cu nevoia, dar și de partea cu oportunitatea.

Și astfel, pe o frumoasă insulă grecească, există un atelier care lucrează manual, în piele naturală, niște sandale foarte faine. Vara, ele ajung la noi, le împachetăm cu drag cu panglici cu buline și le expediem în toată țara”, spune Ioana.

“Da, sunt realizate manual chiar pe una dintre insulele grecești, într-un atelier cu tradiție. Când vorbim de tradiție ne referim exact la termenul corect, fiind a treia generație de meșteșugari. Și ce este frumos este că, în cadrul atelierului, marea majoritate a angajaților provin din aceeași familie. Iar pe noi ne bucură foarte tare că ne-au acceptat în familia lor”, spune Bogdan.

După primul an de viață, FUNKYFAIN.ro a reușit să își lărgească gama de produse cu ghete, cizme și bocanci de toamnă – iarnă, toate lucrate manual, dar de data aceasta într-un atelier din București.

“Cu toate acestea, vara rămâne anotimpul nostru preferat”, spune Bogdan.

de ce sandale faine?
Încrederea pe care ți-o dă o pereche de sandale faine în care te simți excelent nu ți-o poate da una super mega fashion, atâta timp cât tu nu poți sta încălțată cu ea decât o jumătate de oră. Categoric! Iar cea mai frumoasă femeie este femeia sigură pe ea!

Hai să le vezi @ www.funkyfain.ro | creat într-o vară |

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.