Program afiliere funkyfain.ro - 2Performant
Screenshot of funkyfain.ro

funkyfain.ro affiliate program

Ranking

499th

General

91st

Category

Commission

6.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

- days

Description

DETALII PROGRAM DE AFILIERE: Comision: 6% pentru toate produsele. Iar daca totul merge struna, putem oferi drept bonusuri si produse. Valoare medie comenzi per client: 200 ron. Valoarea minima a unui produs ce poate fi comandat: 99 ron. Public tinta: “tipe faine” cu varsta intre 23 si 45 de ani. Perioada de recurenta: 30 de

Read More

DETALII PROGRAM DE AFILIERE:

Comision: 6% pentru toate produsele. Iar daca totul merge struna, putem oferi drept bonusuri si produse.

Valoare medie comenzi per client: 200 ron.

Valoarea minima a unui produs ce poate fi comandat: 99 ron.

Public tinta: “tipe faine” cu varsta intre 23 si 45 de ani.

Perioada de recurenta: 30 de zile.

Instrumente disponibile: bannere si feed de produse, actualizate constant.

Canale de promovare acceptate: toate, dar este interzisa publicarea de content in media cu produse interzise / porn / sex etc.

Comenzi: acceptam comenzi direct din shop, dar si telefonic (telefon si WhatsApp) si email, precum si direct din Social Media (Facebook, Instagram). Ponderea comenzilor telefonice este de sub 2% clientele fiind incurajate sa efectueze comenzile online din multiple motive ( inclusiv pentru gestionarea interna si automatizari de procese ).

Livrare in Romania: prin curier (12 ron Bucuresti si 18 ron restul tarii) la Easybox (10 ron indiferent de localitate). Produsele din stoc se livreaza imediat, in 24 – 48 de ore. Durata de livrare pentru produsele pe baza de precomanda sau la comanda, personalizate: se va comunica mereu in detaliile de produs, inainte de finalizarea comenzii. LIVRARE GRATUITA LA COMENZI DE PESTE 300 RON.

Livrare in Europa: doar in tarile selectate, comunicate in shop (suportat de client). Livrare gratuita la comenzi de peste 100 euro!

Social Media: suntem activi atat pe Facebook @ https://business.facebook.com/funkyfain.ro, unde avem o comunitate de aproape 80.000 de tipe faine si Instagram @ https://www.instagram.com/funkyfain.ro. Social Media Tags: #funkyfain #sandalefaine

POVESTEA NOASTRA:

Suntem Ioana și Bogdan, fondatori www.funkyfain.ro | creat într-o vară | #sandalefaine

Într-o vară, m-am îndrăgostit pur și simplu de ele. Am plecat din magazin încălțată cu ele. Când am ajuns la hotel, mi-am pus tenișii în bagaj și le-am purtat cu drag peste tot. Restul zilelor, m-am simțit cu capul în nori, dar cu picioarele pe pământ. Sunt nude, cu o baretă subțire pentru degetul mare, alta care se întinde spre gleznă, iar a treia îmi cuprinde atât de ușor glezna, încât nici nu le simt. Vara următoare, le-am găsit așezate frumos, în cutia roșie de pe hol, deasupra celorlalte. Le port cu blugii rupți în genunchi și o cămașă albă, cu rochia lungă cu dungi turqoise, cu fusta verde, midi și topul alb, fără mâneci, cu boyfriend jeanșii suflecați până deasupra gleznei și tricoul galben cu spatele gol.

În iarna următoare, am început să mă gândesc deja cum să fac să îmi cumpăr o nouă pereche, o altă culoare, un alt model. Și așa am ajuns să creez noi modele și să combin culori frumoase, urmând ca apoi să fie lucrate manual, din piele naturală, pe o frumoasă insulă grecească, spune Ioana.

Drept urmare, în vara următoare se lansează FUNKYFAIN.ro – magazin online cu sandale faine, creat de Bogdan, partea faină din acest proiect, care se ocupă de IT și financiar, și Ioana, partea funky, responsabilă de design și marketing.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.