foggi.ro Affiliate Program
http://www.foggi.ro

foggi.ro

  • Fashion (153)
  • foggi.ro
  • April 2019
  • Austria, Belgium, Bulgaria, Croatia, Czech Republic, Denmark, France, Germany, Hungary, Ireland, Italy, Liechtenstein, Luxembourg, Netherlands, Poland, Portugal, Romania, San Marino, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spain, Switzerland, United Kingdom

Ranking

277th

General

78th

Category

Commission

10.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

2 days

Description

Foggi este o firma de creatie si retail romaneasca care isi propune sa ofere clientilor sai un stil-concept de fashion folosind imaginatia, creativitatea si experienta in domeniu a designerilor nostri. FOGGI Aduce pe piata romaneasca creatii deosebite, pentru un public care doreste sa iasa din tipare.Tinutele sunt facute din cele mai bune materiale, cu o

Read More

Foggi este o firma de creatie si retail romaneasca care isi propune sa ofere clientilor sai un stil-concept de fashion folosind imaginatia, creativitatea si experienta in domeniu a designerilor nostri.
FOGGI Aduce pe piata romaneasca creatii deosebite, pentru un public care doreste sa iasa din tipare.Tinutele sunt facute din cele mai bune materiale, cu o croiala care sa puna in evidenta corpul doamnelor si domnisoarelor.
Afilierea cu FOGGI este nu doar o colaborare pe termen scurt, ci un parteneriat pe termen lung.
Vrem sa avem grija de cei mai buni afiliati ai nostri si oferim diferite surprize periodice celor mai buni dintre voi!
Noile colectii se lanseaza de minim 2 ori de luna, astfel incat afiliatilor le este foarte usor sa atraga potentialii clienti cu bannere noi si atractive aproape saptamanal.
Livrarea se face in 24 de ore in Romania, iar in Europa livram in 48 de ore cu DHL.
Va asteptam sa faceti parte din echipa FOGGI !

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.