fhn.ro Affiliate Program
Screenshot of www.fhn.ro

fhn.ro

Ranking

717th

General

165th

Category

Commission

10.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

- days

Description

Cateodata brandurile spun tot. Nume ca Trussardi, Guess, Police, Ray Ban s-au remarcat de-a lungul anilor prin calitate, design, stil propriu. La FHN.ro pe langa calitatea extraordinara a acestor branduri veti intalni amabilitatea colegilor nostri care va vor ajuta de la recomandari pana la livrare. Asiguram transport gratuit la toate comenzile. Oferim un comision de

Read More

Cateodata brandurile spun tot. Nume ca Trussardi, Guess, Police, Ray Ban s-au remarcat de-a lungul anilor prin calitate, design, stil propriu. La FHN.ro pe langa calitatea extraordinara a acestor branduri veti intalni amabilitatea colegilor nostri care va vor ajuta de la recomandari pana la livrare. Asiguram transport gratuit la toate comenzile.

Oferim un comision de 10% pentru toti afiliatii nostri si perioada de recurenta este de 30 zile.

Clientii nostri sunt din mediul urban, cu varsta intre 18-45 ani si cu venituri peste medie. Valoarea medie unei comenzi este de 300 RON.

FHN.ro este un site cu produse pentru persoanele pasionate de moda cu un stil bine definit care inteleg ca trendurile trec dar stilul nu se demodeaza niciodata.

Stim ca o tinuta bine pusa la punct poate schimba starea de spirit a purtatorului si poate influenta felul in care suntem vazuti de cei din jurul nostru, asa ca suntem mereu in cautarea de piese vestimentare deosebite si de calitate in care clientii nostri sa arate bine si sa se simta bine. Pe FHN.ro veti gasi haine, incaltaminte si accesorii de la branduri de renume in intreaga lume.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.