Program afiliere exestore.ro - 2Performant
Screenshot of exestore.ro

exestore.ro affiliate program

Ranking

552nd

General

112th

Category

Commission

10.0%

per sale

Cookie life

31 days

Currency

RON

Time to payment

- days

Description

Brandul EXE produce si comercializeaza haine cool asimetrice si la moda atat pentru barbati cat si pentru femei si anume, tricouri, pantaloni lungi si scurti, hanorace, camasi, jachete, bluzone, rochii, etc.. Valoarea produselor variaza intre 150lei si 500lei. Produsele care se vand cele mai bine pe tot parcursul anului sunt camasile si pantalonii. In functie

Read More

Brandul EXE produce si comercializeaza haine cool asimetrice si la moda atat pentru barbati cat si pentru femei si anume, tricouri, pantaloni lungi si scurti, hanorace, camasi, jachete, bluzone, rochii, etc..

Valoarea produselor variaza intre 150lei si 500lei. Produsele care se vand cele mai bine pe tot parcursul anului sunt camasile si pantalonii. In functie de sezon variaza si produsele cele mai bine vandute. Vara se vand foarte bine tricourile si pantalonii scurti iar toamna iarna si primavara se vand foarte bine hanoracele.

In cazul in care comanda plasata de client depaseste suma de 300 de lei transportul este gratuit.

Produsele pot fi returnate in 30 de zile fara a fi solicitat un motiv intemeiat. Daca la receptionarea acestora nu se constata urme de uzura prezinta toate etichetele si sunt insotite de factura emisa, se inapoiaza contravaloarea comenzii in contul clientului in termen de 7 zile lucratoare.

Conform datelor pe care le am strans pana acum varsta clientilor variaza intre 16 ani si 35 de ani. Majoritatea comenzilor pe care le primim vin din Bucuresti si din orasele mari: Constanta, Timisoara, Iasi, Cluj, Craiova, Brasov, Galati.

Comenzile afiliatilor vor avea prioritate si le vom onora intr-o perioada cat mai scurta, perioada de livrare este de maxim 7 zile lucratoare dar din experienta putem afirma ca in cel mult 3 zile comanda ajunge la destinatie oriunde in tara.

Acceptam Facebook ads, Google AdWords si e-mail marketing cu acordul oferit fiecarui afiliat in prealabil.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.