elegibo.ro affiliate marketing program - 2Performant
Screenshot of www.elegibo.ro

elegibo.ro affiliate program

Ranking

474th

General

126th

Category

Commission

10.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

8 days

Description

Elegibo.ro este un magazin online de fashion ce isi propune sa incante gusturile doamnelor, domnilor, precum si copiilor. Ceea ce ne deosebeste de alte magazine cu acelasi profil este faptul ca avem o gama foarte variata de incaltaminte si articole vestimentare , ce isi propune sa satisfaca de la cele mai nepretentioase pana la cele

Read More

Elegibo.ro este un magazin online de fashion ce isi propune sa incante gusturile doamnelor, domnilor, precum si copiilor.
Ceea ce ne deosebeste de alte magazine cu acelasi profil este faptul ca avem o gama foarte variata de incaltaminte si articole vestimentare , ce isi propune sa satisfaca de la cele mai nepretentioase pana la cele mai exigente gusturi. De asemenea, avem produse low cost, precum si produse high level, tinute care pot fi purtate zi de zi sau la evenimentele grandioase din viata ta.
Suntem un brand tanar, care isi propune sa evolueze, sa aduca calitate la preturi accesibile oricui.
Colaboram atat cu producatori romani de haine dama, cat si cu producatori din tari precum Polonia, Slovenia, Italia, Germania.

Comisionul pe care il oferim afiliatilor este de 10% per vanzare, cu aprobare in maxim 30 zile, iar perioada de recurenta este de 30 zile.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.