Program afiliere cropp.com - 2Performant
Screenshot of www.cropp.com

cropp.com affiliate program

Ranking

113th

General

22nd

Category

Commission

10.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

101 days

Description

1. Descrierea programului Cropp România face parte din mărcile LPP alături de Reserved, Sinsay, House și Mohito. LPP Brands este un grup polonez cu peste 30 de ani de experiență în crearea de haine de la zero. Cropp este un brand care reprezinta vocea tinerilor: o generatie curajoasa, non-conformista, mereu interesata de cele mai noi

Read More

1. Descrierea programului

Cropp România face parte din mărcile LPP alături de Reserved, Sinsay, House și Mohito. LPP Brands este un grup polonez cu peste 30 de ani de experiență în crearea de haine de la zero.

Cropp este un brand care reprezinta vocea tinerilor: o generatie curajoasa, non-conformista, mereu interesata de cele mai noi tendinte in materie de moda. Colectiile sunt inspirate de pasionatii de graffitti, tattoo, skateboarding si sunt destinate tinerilor rebeli: baieti si fete care traiesc dupa propriile reguli si prefera hainele prin care isi pot exprima personalitatea.

Stilul tinerilor din suburbii se regaseste in cele mai cool articole de imbracaminte, incaltaminte si accesorii, iar articolele vestimentare sunt pregatite in colaborare cu artisti graffitti din intreaga lume.

De asemenea, in strategia de sustenabilitate, ne-am angajat sa facem toate ambalajele din plastic 100% reutilizabile si reciclabile pana in 2050. Deja astazi, in comenzile noastre, puteti gasi doar ambalaje din folie reciclata.

2. Avantajele programului

Printre principalele avantaje ale programului de afiliere Cropp România se numără cookie-ul pe viață de 30 de zile. Comisionul oferit pentru comenzile finalizate și acceptate este de 10% pentru orice comandă obișnuită.

3. Metode de promovare

Programul de afiliere Cropp România poate fi promovat după cum urmează:

– E-mail Marketing / Newslettere
– Site-uri de voucher
– Site-uri de cashback
– Site-uri de content
– Agregatoare de produse

Metode de promovare interzise în programul România:
– PPC, inclusiv CSS, Google Adwords
– licitarea pe cuvinte de brand
– Postări organice pe Facebook

Cropp România este un program lansat prin integrare cu Tradedoubler.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.