clasicor.ro Affiliate Program
http://www.clasicor.ro

clasicor.ro

Ranking

537th

General

129th

Category

Commission

10.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

31 days

Description

Outlet Clasikor a fost înființat în 2013 în Oradea având misiunea explicită de a oferi încălțaminte din piele naturală la prețuri foarte mici. Majoritatea pantofilor oferiți de Clasicor sunt confecționati în hala proprie de producție si sunt disponibili online la nivel național. Prin numele pe care-l poartă, Outlet Clasikor continuă o tradiție veche de zeci

Read More

Outlet Clasikor a fost înființat în 2013 în Oradea având misiunea explicită de a oferi încălțaminte din piele naturală la prețuri foarte mici. Majoritatea pantofilor oferiți de Clasicor sunt confecționati în hala proprie de producție si sunt disponibili online la nivel național.

Prin numele pe care-l poartă, Outlet Clasikor continuă o tradiție veche de zeci de ani, care a reușit să se păstreze datorită pasiunii pantofarilor noștri pentru lucrul bine făcut și a ambiției noastre de a produce pantofi românești de calitate pe care oricine să și-i permită.

Clasikor oferă încălțăminte de calitate care să satisfacă atât clientul care preferă produse clasice și elegante, cât și clientul care își dorește produse îndrăznețe, cu un design modern.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.