Program afiliere blouseroumaine-shop.com - 2Performant
Screenshot of blouseroumaine-shop.com

blouseroumaine-shop.com affiliate program

Ranking

560th

General

121st

Category

Commission

8.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

- days

Description

Univers online in care gasesti artizani,mestesugari alaturi de designeri romani, internationali si alte branduri hip. Firul care conecteaza selectia produselor noastre este autenticitatea si inspiratia folk. O destinatie online de comert echitabil, moda etica si obiecte din materiale naturale. Un pas firesc catre sustenabilitate. Magazinul este cunoscut pentru iile traditionale, dar si pentru rochiile unice

Read More

Univers online in care gasesti artizani,mestesugari alaturi de designeri romani, internationali si alte branduri hip. Firul care conecteaza selectia produselor noastre este autenticitatea si inspiratia folk.
O destinatie online de comert echitabil, moda etica si obiecte din materiale naturale. Un pas firesc catre sustenabilitate.

Magazinul este cunoscut pentru iile traditionale, dar si pentru rochiile unice ale designerilor.
Avem cereri din Romania si strainatate. Produsele sunt lucrate manual, asa ca durata executiei si a platii este mai indelungata fata de magazinele care livreaza produse industriale.

Avem livrare gratuita pentru anumite categorii de produse. Ne promovam pe social media
Facebook – Blouse Roumaine Shop, nu La Blouse Roumaine
Instagram -@blouseroumaineshop, nu La blouse roumaine ( ONG)

Fata de alte magazine de artizanat ne diferentiem prin abordarea moderna si fashion. De asemenea, suntem singurul magazin online in care cumperi direct de la cooperativele autorizate create in anii 60-70. Toate produsele sunt verificate si sunt de cea mai buna calitate. Preturile sunt ridicate, dar avem si produse mai accesibile cum ar fi cadourile sau accesoriile.

Continutul si misiunea Blouse Roumaine Shop sunt subiecte atractive pentru cititori, povestea iei, produsele create de artizani, designerii locali,sustenabiltatea si viitorul industriei sunt subiecte cautate.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.