biashoes.ro affiliate marketing program - 2Performant
Screenshot of www.biashoes.ro

biashoes.ro affiliate program

Ranking

206th

General

64th

Category

Commission

12.0%

per sale

Cookie life

31 days

Currency

RON

Time to payment

42 days

Description

Castiga un comision de 10% cu biashoes.ro. Avem experienta de peste 10 ani si suntem prezenti si cu magazine fizice in toata tara. Pe biashoes.ro avem produse de incaltaminte pentru femei cat si pentru barbati. Motto-ul dupa care ne ghidam este urmatorul :”Cel mai IEFTIN in ONLINE”. Actualizam zilnic site-ul cu produse noi.Cautam in permanenta

Read More

Castiga un comision de 10% cu biashoes.ro. Avem experienta de peste 10 ani si suntem prezenti si cu magazine fizice in toata tara.

Pe biashoes.ro avem produse de incaltaminte pentru femei cat si pentru barbati. Motto-ul dupa care ne ghidam este urmatorul :”Cel mai IEFTIN in ONLINE”.

Actualizam zilnic site-ul cu produse noi.Cautam in permanenta sa avem preturi cat mai mici, accesibile unui numar mare de clienti, situate sub cele ale concurentei.

Oferim livrare tip express a produselor in toata tara, in maxim 24 de ore, prin CARGUS. La comenzi peste 179 ron, asiguram transportul gratuit. Prin inscriere la NEWSLETTER oferim clientilor un cupon de reducere 5%. Oferim si optiunea de plata in 4 rate fara dobanda, prin GARANTIBANK, CREDIT EUROPE BANK si BANCA TRANSILVANIA.

Comisionul de 10% este oferit pentru comenzile valide, perioada de recurenta este de 1 luna.

Te asteptam in programul nostru de afiliere sa castigam impreuna!

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.