atmospherefashion.ro affiliate marketing program - 2Performant
Screenshot of www.atmospherefashion.ro

atmospherefashion.ro affiliate program

Ranking

34th

General

13th

Category

Commission

11.0%

per sale

Cookie life

60 days

Currency

RON

Time to payment

14 days

Description

Brandul Atmosphere , infiintat in 2002 este unul dintre cele mai longevive branduri de croitorie romanesti. Ne-am propus inca de la inceput sa livram servicii si produse pe placul clientilor nostri, avand mereu in vedere calitatea, tendintele si influentele din moda. Suntem o echipa tanara si plina de entuziasm si punem accent pe atentia fata

Read More

Brandul Atmosphere , infiintat in 2002 este unul dintre cele mai longevive branduri de croitorie romanesti. Ne-am propus inca de la inceput sa livram servicii si produse pe placul clientilor nostri, avand mereu in vedere calitatea, tendintele si influentele din moda.

Suntem o echipa tanara si plina de entuziasm si punem accent pe atentia fata de detalii si varietatea produselor, contribuind la realizarea unui stil elegant, comod si mereu in tendinte. In fiecare saptamana venim catre clientele noastre cu o diversitate de peste 20 de modele. Ne adresam doamnelor si domnisoarelor cu varste cuprinse intre 15-55 de ani.

Oferim transport gratuit la comenzi cu valoare peste 300 lei, discount de 30 lei la comenzi de 300 lei si 50 de lei la comenzi de 500 lei.

Cliente isi pot comanda un outfit complet din categoria TINUTE si beneficiaza de -15% discount.

Comisionul oferit afiliatilor este de 11%.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.