Program afiliere aldoshoes.com.ro - 2Performant
Screenshot of www.aldoshoes.com.ro

aldoshoes.com.ro affiliate program

Ranking

445th

General

81st

Category

Commission

variable

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

54 days

Description

Începând cu data de 6 iunie 2020, vom avea următoarea grilă de comisionare: – Comision Standard: 12% pentru comenzile/produsele cu pret intreg; – Comision de 7% pentru comenzile care contin cel putin un produs redus, finalizate cu cod de reducere, card de fidelitate sau produsele aflate in promotie. —————————- De ce sa ne promovezi? La

Read More

Începând cu data de 6 iunie 2020, vom avea următoarea grilă de comisionare:

– Comision Standard: 12% pentru comenzile/produsele cu pret intreg;

– Comision de 7% pentru comenzile care contin cel putin un produs redus, finalizate cu cod de reducere, card de fidelitate sau produsele aflate in promotie.

—————————-

De ce sa ne promovezi?

La ALDO beneficiezi de o experienta fashion completa, prin incaltaminte, posete si accesorii inspirate de spiritul urban si tendintele modei, special pentru tine!

Iubitorii brandului ALDO se pot inspira din colecţiile actuale pentru femei și bărbaţi si pot face cumpărături pe www.aldoshoes.com.ro, de asemenea pot interacţiona cu brandul prin numeroase alte canale precum Facebook, Instagram dar si blogul propriu.

Acum 8 ani se deschidea primul magazin in București, insa intr-un timp relativ scurt a cucerit o cotă importantă din piaţa de incalţăminte și accesorii fashion, iar in prezent ALDO este prezent in marile centre comerciale din București si din tara: Afi Palace Cotroceni, București Mall, Băneasa Shopping Center, Afi Palace Ploiești, Pitești Mall, Maritimo Mall si Polus Mall.

Specializati in crearea de pantofi si accesorii de inalta calitate, ne aflam intr-o perpetua schimbare, astfel ca reusim de fiecare data sa realizam produse accessible, fara a se face rabat de la calitate, produse care urmaresc ultimele tendinte. Acest lucru se realizeaza cu ajutorul echipelor noastre de stilisti care cerceteaza si sunt in cautare permanenta de nou si inedit.

Servicii oferite clientilor:
– Garantie de 30 zile
– Retur gratuit in magazin 14 zile de la livrare
– Discount aniversar de 10% pentru abonati
– Abonare la newsletterul ALDO cu 15% reducere la prima comanda din noua colectie.
– Livrare rapida
– Disponibilitate in stoc

Avem feed-uri de produse, bannere atat pe dimensiuni clasice cat si speciale, la cerere, si comunicam constant prin mesageria 2Performant pentru a anunta campaniile speciale pe care le desfasuram, fiind una din oportunitatile de castig ce nu trebuie ratate.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.