13clothing.ro affiliate marketing program - 2Performant
Screenshot of www.13clothing.ro

13clothing.ro affiliate program

Ranking

463rd

General

120th

Category

Commission

15.0%

per sale

Cookie life

60 days

Currency

RON

Time to payment

14 days

Description

Magazinul online www.13clothing.ro are ca principal obiectiv oferirea de articole vestimentare de cea mai buna calitate, la un pret accesibil pentru orice cumparator. Cu ajutorul tehnologiei de ultima generatie, misiunea noastra este sa punem la dispozitie modele populare, personalizate, imprimate direct in tesatura, care pot deveni foarte usor cele mai potrivite cadouri sau pur si

Read More

Magazinul online www.13clothing.ro are ca principal obiectiv oferirea de articole vestimentare de cea mai buna calitate, la un pret accesibil pentru orice cumparator.
Cu ajutorul tehnologiei de ultima generatie, misiunea noastra este sa punem la dispozitie modele populare, personalizate, imprimate direct in tesatura, care pot deveni foarte usor cele mai potrivite cadouri sau pur si simplu afirmarea unei personalitati.
Materialele sunt 100% Bumbac Premium.
Fiecare produs este ambalat intr-o cutie personalizata cu logo-ul “13CLOTHING”, pentru a avea o experienta de unboxing inedita.
Creatiile 13 CLOTHING sunt rezultatul unui proces complex de studiere a tendintelor, intelegere a publicului cumparator, adaptare si imbunatatire a modelelor de pe marile podiumuri.
Brandul 13 CLOTHING este permanent preocupat de dorintele clientelor, incercand sa vina mereu in intampinarea nevoilor acestora, una dintre valorile brandului fiind respectul pentru dorinta si nevoia exprimata de consumator.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.