Program afiliere telerenta.ro - 2Performant
Screenshot of telerenta.ro

telerenta.ro affiliate program

Ranking

73rd

General

9th

Category

Commission

20.0RON

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

3 days

Description

—————————————————————————– Campanie “Comision dublu” In perioada 5 decembrie 2023 – 29 februarie 2024 dublam valoarea comisioanelor! Astfel, pentru conversiile din aceasta perioada poti castiga: 20 lei pentru fiecare comanda 140 lei pentru fiecare contract semnat Spor la conversiii! —————————————————————————– Telerenta.ro este singura platforma de inchiriere a produselor electronice din Romania care se adreseaza persoanelor fizice.

Read More

—————————————————————————–

Campanie “Comision dublu”

In perioada 5 decembrie 2023 – 29 februarie 2024 dublam valoarea comisioanelor! Astfel, pentru conversiile din aceasta perioada poti castiga:

  • 20 lei pentru fiecare comanda
  • 140 lei pentru fiecare contract semnat

Spor la conversiii!

—————————————————————————–

Telerenta.ro este singura platforma de inchiriere a produselor electronice din Romania care se adreseaza persoanelor fizice.

In acest moment pe site-ul telerenta.ro sunt disponibile spre inchiriere produse din categoria Televizoare, Telefoane, Tablete, Monitoare, Laptopuri, Console de jocuri si Desktopuri PC.

Cum se inchiriaza un produs de pe Telerenta.ro?

Pentru a inchiria un produs de pe Telerenta.ro, clientul trebuie sa:

  • Aleaga perioada de inchiriere (3, 6, 12, 18 sau 24 luni)
  • Creeze un cont online
  • Treaca de procesul de eKYC (identificare la distanta a clientului)
  • Semneze electronic contractul

Care sunt beneficiile inchirierii?

Telerenta.ro isi propune sa ofere clientilor persoane fizice acces rapid la ultimele modele de produse electronice, fara sa fie nevoiti sa le achizitioneze si fara sa isi asume toate riscurile de daune accidentale.

La inchirierea unui produs de pe telerenta.ro, clientii beneficiaza de:

  • Livrare gratuita a produsului oriunde in Romania.
  • Acoperirea a 80% din valoarea unei daune accidentale asupra produsului (clientul plateste 20% din costul reparatiei sau a inlocuirii). Clauza se aplica o data pentru fiecare an de inchiriere.
  • Produs la schimb pe perioada reparatiei
  • Clauze contractuale flexibile: posibilitatea de modificare a datei de plata a chiriei, posibilitatea de modificare a perioadei contractuale, posibilitatea de retragere mai rapida din contract (cu un cost de 10% din valoarea chiriilor ramase), posibilitatea de upgrade catre un produs mai performant.

Programul de afiliere Telerenta

Prin programul de afiliere din 2performant.com, ne dorim sa recompensam performanta!

Comisionul fix pe care il oferim este de 70 lei/ contract semnat. In plus, vom oferi un comision suplimentar de 10 lei pentru fiecare comanda platita, dar care nu s-a transformat in contract (clientul nu a fost eligibil pentru semnarea unui contract de inchiriere).

In acest moment, acceptam orice surse de trafic care nu induc in eroare clientul si care respecta termenii si conditiile 2performant.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.