smartdevices.bg Affiliate Program
Screenshot of smartdevices.bg

smartdevices.bg

Ranking

553rd

General

57th

Category

Commission

7.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

BGN

Time to payment

25 days

Description

Https://SmartDevices.bg е онлайн магазин специализиран в продажбата на интелигентни уреди и функционални модерни джаджи за смартфони (smart phones), за дома и ежедневието. Нашата цел е да предложим най-новите, най-интересните и хитови технологични продукти в сферата на умен дом (smart home) и свързани умни устройства (connected smart devices) – умни крушки с Bluetooth и WiFi свързаност

Read More

Https://SmartDevices.bg е онлайн магазин специализиран в продажбата на интелигентни уреди и функционални модерни джаджи за смартфони (smart phones), за дома и ежедневието. Нашата цел е да предложим най-новите, най-интересните и хитови технологични продукти в сферата на умен дом (smart home) и свързани умни устройства (connected smart devices) – умни крушки с Bluetooth и WiFi свързаност с милиони цветове, интелигентни и икономични лед крушки с JBL тонколони и WiFi усилватели, led крушки с възможност за стрийминг (streaming) на музика, WiFi камера в лед крушка, интелигентни контакти и ключове за осветеление, универсални дистанционни централи – мозъкът на умният дом за управление на всички свързани уреди в дома и много други.
Смарт аксесоари и Bluetooth устройства без кабели
Предлагаме интересни и модерни смарт аксесоари за мобилни телефони – качествени самозалепващи се (sticky antigravity) калъфи протектори за смартфони, малки и удобни блутут (Bluetooth) напълно безжични (wireless) слушалки, подходящи за спорт и мобилност, хендсфри (handsfree) слушалки за разговори и музика, тракери против изгубване на ценни вещи и ключове, външни леки, мощни и портативни батерии за мобилни хора, изключително здрави и качествени кабели за зареждане на телефони и други мобилни устройства, топ актуалните магнитни конектори за зареждане на смартфони и много други полезни джаджи.
Smart Devices: нашата цел
Ние следим най-новите разработки в Kickstarter и Indiegogo, получили доверие и финансиране от хиляди привърженици на новите технологии, както и всички актуални тенденции в областта на умен дом (smart home) и свързани уреди (connected smart devices). Избираме за вас от различни точки на света най-интересните и приложими продукти за максимално удовлетворение и удобство. Вярваме, че всеки трябва да има възможност да се възползва от улесненията, предлагани от умните високотехнологични устройства и джаджи и се стремим да получите най-доброто – перфектно обслужване, качествени продукти, удовлетворение от използването им.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.