shop.yellowstore.ro affiliate marketing program - 2Performant
Screenshot of shop.yellowstore.ro

shop.yellowstore.ro affiliate program

Ranking

91st

General

12th

Category

Commission

2.0%

per sale

Cookie life

31 days

Currency

RON

Time to payment

64 days

Description

Promoveaza magazinul online Yellow Store – exclusiv Nikon si castiga comisioane de 2% pentru fiecare vanzare directionata prin intermediul instrumentelor tale de promovare. Grila de comisionare: – iti oferim un comision general de 2% pentru fiecare comanda valida inregistrata in sistem. Ai multiple posibilitati de a promova produsele Yellow Store: – site-uri/bloguri pe care le

Read More

Promoveaza magazinul online Yellow Store – exclusiv Nikon si castiga comisioane de 2% pentru fiecare vanzare directionata prin intermediul instrumentelor tale de promovare.

Grila de comisionare:
– iti oferim un comision general de 2% pentru fiecare comanda valida inregistrata in sistem.

Ai multiple posibilitati de a promova produsele Yellow Store:

– site-uri/bloguri pe care le detii,
– forumuri si retele sociale,
– campanii de tip PPC.

Ne asumam faptul ca pot exista perioade în care sistemul de afiliere va fi modificat cu o notificare prealabila de minim 30 zile.

Yellow Store este primul magazin exclusiv Nikon din Romania care ofera intreaga gama de modele a unui singur producator foto. Toti cei pasionati de arta fotografica au sansa de a achizitiona online oricare dintre aparatele foto Nikon, obiectivele NIKKOR si produsele de optica sportiva, precum si o paleta larga de accesorii care completeaza trusa foto a oricarui fotograf.

Iti punem la dispozitie instrumente de promovare in cadrul retelei de afiliere 2Performant. Inscrie-te ca afiliat si incepe promovarea Yellow Store – exclusiv Nikon!

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.