Program afiliere shop.yellowstore.ro - 2Performant
Screenshot of shop.yellowstore.ro

shop.yellowstore.ro affiliate program

Ranking

266th

General

29th

Category

Commission

2.0%

per sale

Cookie life

31 days

Currency

RON

Time to payment

60 days

Description

Promovează magazinul online Yellow Store – exclusiv Nikon și câștigă comisioane pentru fiecare vânzare direcționată prin intermediul instrumentelor tale de promovare. Grila de comisionare: – îți oferim un comision general de 2% pentru fiecare comandă validă înregistrată în sistem. Ne asumăm faptul că pot exista perioade în care sistemul de afiliere va fi modificat cu

Read More

Promovează magazinul online Yellow Store – exclusiv Nikon și câștigă comisioane pentru fiecare vânzare direcționată prin intermediul instrumentelor tale de promovare.

Grila de comisionare:
– îți oferim un comision general de 2% pentru fiecare comandă validă înregistrată în sistem. Ne asumăm faptul că pot exista perioade în care sistemul de afiliere va fi modificat cu o notificare prealabilă de minim 30 zile.

Ai multiple posibilități de a promova produsele Yellow Store:
– site-uri sau bloguri pe care le deții
– website-uri de vouchere, cupoane & cashback
– forumuri și conturi de Social Media
– campanii de tip PPC
– Paid Social Media

Yellow Store este primul magazin exclusiv Nikon din România care oferă întreaga gamă de modele a unui singur producător foto. Toți cei pasionați de arta fotografică au șansa de a achiziționa online oricare dintre aparatele foto Nikon, obiectivele NIKKOR sș produsele de optică sportivă, precum și o paletă largă de accesorii care completează trusa foto a oricărui fotograf.

Îți punem la dispoziție instrumente de promovare în cadrul rețelei de afiliere 2Performant. Înscrie-te ca afiliat și începe promovarea Yellow Store – exclusiv Nikon!

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.