Program afiliere robofun.ro - 2Performant
Screenshot of www.robofun.ro

robofun.ro affiliate program

Ranking

431st

General

44th

Category

Commission

5.0%

per sale

Cookie life

60 days

Currency

RON

Time to payment

36 days

Description

Salut, Noi suntem Robofun, Magazinul de Robotica, Arduino, Raspberry Pi si imprimante 3D pe care adevaratii pasionati de proiecte de robotica si electronica din Romania il stiu de peste 10 ani. Si asta pentru ca suntem alaturi de aceasta comunitate faina prin cursuri gratuite online, continut util despre fiecare produs si implicare in proiectele clientilor.

Read More

Salut,

Noi suntem Robofun, Magazinul de Robotica, Arduino, Raspberry Pi si imprimante 3D pe care adevaratii pasionati de proiecte de robotica si electronica din Romania il stiu de peste 10 ani. Si asta pentru ca suntem alaturi de aceasta comunitate faina prin cursuri gratuite online, continut util despre fiecare produs si implicare in proiectele clientilor.

Clientii Robofun sunt si prietenii nostri si asta ne dorim si de la relatia cu voi. Oferim un comision standard de 5% si comisioane marite pentru rezultate foarte bune pe care le obtinem impreuna. Asteptam oricand mesajele voastre pentru intrebari, nelamuriri, informatii suplimentare despre produse sau programul nostru de afiliere.

Cu drag,
Echipa Robofun

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.