Program afiliere powerlaptop.ro - 2Performant
Screenshot of www.powerlaptop.ro

powerlaptop.ro affiliate program

Ranking

53rd

General

4th

Category

Commission

7.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

31 days

Description

Power Laptop este importator si distribuitor componente si accesorii multibrand pentru laptop, tableta si telefon. Inca din anul 2010 compania Emporis Networks importa si distribuie atat B2C cat si B2B printr-o retea nationala de peste 500 distribuitori : Incarcatoare, baterii, display-uri, tastaturi si orice subansamblu de componente pentru laptopuri, tablete si telefoane. Ne recomanda calitatea

Read More

Power Laptop este importator si distribuitor componente si accesorii multibrand pentru laptop, tableta si telefon. Inca din anul 2010 compania Emporis Networks importa si distribuie atat B2C cat si B2B printr-o retea nationala de peste 500 distribuitori : Incarcatoare, baterii, display-uri, tastaturi si orice subansamblu de componente pentru laptopuri, tablete si telefoane.
Ne recomanda calitatea produselor, seriozitatea serviciilor si feedback-ul a peste 100.000 clienti in cei 8 ani de activitate.
Peste 120.000 produse listate.
Awards
Locul 1 pentru cea mai variata gama de componente Laptop – 2016
Locul 1 in Top Profit Romania, judetul DAMBOVITA, domeniul 4791: Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet conform bilant 2017 .
Locul 1 in Top Profit Romania, judetul DAMBOVITA, domeniul 4791: Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet conform bilant 2016 .

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.