Program afiliere photosetup.ro - 2Performant
Screenshot of www.photosetup.ro

photosetup.ro affiliate program

Ranking

274th

General

36th

Category

Commission

1.0%

per sale

Cookie life

60 days

Currency

RON

Time to payment

65 days

Description

Photosetup este un magazin foto-video-audio specializat, cu o prezenta in Romania, de peste 15 ani pe piata echipamentelor si accesoriilor profesionale dedicate creatorilor de continut. Cu un showroom de 150mp in apropierea Pietei Constitutiei, Photosetup ofera posibilitatea clientilor de a testa produse de top, in calitatea de partener autorizat PRO Sony, Canon, Panasonic, Nikon si

Read More

Photosetup este un magazin foto-video-audio specializat, cu o prezenta in Romania, de peste 15 ani pe piata echipamentelor si accesoriilor profesionale dedicate creatorilor de continut. Cu un showroom de 150mp in apropierea Pietei Constitutiei, Photosetup ofera posibilitatea clientilor de a testa produse de top, in calitatea de partener autorizat PRO Sony, Canon, Panasonic, Nikon si Fuji. De asemenea, Photosetup detine in stocul propriu peste 10.000 de produse cu peste 5000 de repere unice.

Photosetup nu este doar un magazin on-line ci un intreg suport tehnic pentru creatorii de continut foto-video, oferind alaturi de cele mai bune produse si cele mai bune conditii de achizitii, sfaturi tehnice precum si bonificatii catre clientii sai. Cumparaturile la Photosetup reprezinta o experienta placuta pentru clientii sai, datorita echipei de consultanti pregatita intotdeauna sa ofere intregul suport cu zambetul pe buze si cu adanca consideratie fata de clienti. Printre facilitatile oferite de magazinul on-line Photosetup, se numare: bonificatii pentru clientii fideli prin discount-uri Membership permanente, puncte de fidelizare obtinute la achizitiile produselor, transportul gratuit in anumite conditii, servicii de inalta calitate, procesarea comenzilor in mai putin de 7 minute de la plasare, produse originale si de cea mai buna calitate, suport si timp de rapsuns rapid catre clienti prin Chat, telefon si e-mail. Comisionul acordat este de 1% , cu o perioada de recurenta de 2 luni.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.