lifeart.ro Affiliate Program
http://www.lifeart.ro

lifeart.ro

Ranking

633rd

General

62nd

Category

Commission

6.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

- days

Description

Oferim românilor soluții și servicii de tratare a aerului și control al umidității la cel mai înalt standard. Vrem să fim sursa cea mai competentă prin care românii să beneficieze de un aer curat, sănătos și proaspăt la ei acasă și la locul de muncă. Produsele pe care le comercializam sunt PREMIUM, folosesc cele mai

Read More

Oferim românilor soluții și servicii de tratare a aerului și control al umidității la cel mai înalt standard.
Vrem să fim sursa cea mai competentă prin care românii să beneficieze de un aer curat, sănătos și proaspăt la ei acasă și la locul de muncă.
Produsele pe care le comercializam sunt PREMIUM, folosesc cele mai noi tehnologii si suntem convinsi de calitatea si rezultatele pe care acestea le ofera.
Iata produsele/brandurile pe care dorim sa colaboram:
UMIDIFICATOARE SI PURIFICATOARE
VENTA (Umidificatoare-Purificatoare) – este un brand german inovator, producator de umidificatoare-purificatoare de aer premium si recunoscut la nivel mondial.
AIRFREE – purificatoare-sterilizatoare de aer care distrug alergenii, bacteriile si virusurile- produs ideal pentru persoane care sufera de alergii si astm, copii, nou nascuti.
DEZUMIDIFICATOARE
FRAL – Dezumidificatoare semi-profesionale sunt potrivite atât în construcții cât și pentru uz casnic. Sunt ușor de manevrat, robuste, economice și silențioase.
AERIAL – Dezumidificatoarele casnice Aerial vor fi ușor de poziționat datorită designului lor plăcut și vor asigura un nivel de umiditate optim, indiferent unde ai avea nevoie să le instalezi: în cameră, în sufragerie, în baie, sau în spațiile de depozitare.
UMIDOMETRE
GANN – Aparate pentru masurarea umiditatii din pereti, sapa, lemn, materiale multiple. Ar trebui sa fie nelipsite din trusa unui parchetar, constructor sau mester.
VENTILATOARE
HEYLO – Ventilatoare germane pentru constructii, reducere a prafului si antiexplozii.
AEROTERME
HEYLO – aeroterme premim, pentru santiere, constructii, garaje, hale si evenimente. Extrem de eficiente si tehnologizate.
RACITOARE DE AER
SYMPHONY – Racitoarele de aer portabile Symphony sunt o alternativă excelentă la aparatele de aer condiționat clasice! Racitoarele de aer sunt prietenoase cu mediul, au nevoie de mai puțină întreținere și sunt mult mai economice. Spre deosebire de aparatele de aer condiționat clasice, răcitoarele de aer nu degajă în aer gaze dăunătoare de tip CFC. Tehnologia de economisire de energie le face să consume cam cât un bec sau două. Funcționează și pe generator atunci când se taie curentul. Oferă aer sănătos şi răcoros, proaspăt filtrat – spre deosebire de aparatele de aer condiționat clasice care recirculă aerul stătut. Pot fi folosite și în spații deschise (terase, balcoane). Sunt portabile, deci pot fi repoziționate oricând, după bunul plac.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.