Program afiliere kaercher.com/ro - 2Performant
Screenshot of www.kaercher.com

kaercher.com/ro affiliate program

Ranking

89th

General

11th

Category

Commission

5.0%

per sale

Cookie life

60 days

Currency

RON

Time to payment

61 days

Description

Compania KÄRCHER este una dintre cele mai importante companii la nivel mondial, specializata in echipamente si produse de curatare, furnizand solutia potrivita pentru orice aplicatie in orice domeniu. Compania s-a specializat in proiectarea, producerea si distribuirea de tehnica de curatare, atat pentru uz casnic cat si pentru cel profesional si industrial. Produsele inovatoare si durabile

Read More

Compania KÄRCHER este una dintre cele mai importante companii la nivel mondial, specializata in echipamente si produse de curatare, furnizand solutia potrivita pentru orice aplicatie in orice domeniu. Compania s-a specializat in proiectarea, producerea si distribuirea de tehnica de curatare, atat pentru uz casnic cat si pentru cel profesional si industrial. Produsele inovatoare si durabile dezvoltate in intregime, in conformitate cu nevoile clientilor companiei Kärcher sunt un factor major care contribuie la cresterea acesteia.

Categoriile de produse disponibile pe kaercher.com/ro sunt: Aparate de spalat cu presiune, aparate de curatat cu abur, aspiratoare, maturi electrice, mopuri electrice, aspiratoare de geamuri, pompe si unelte de gradina si irigatii, detergenti si accesorii.

Cum puteți promova produsele noastre?
– folosind articole cu recomandări ale produselor disponibile pe www.kaercher.com/ro
– prin campanii clasice de display ads
– pe site-uri care centralizează oferte sau site-uri de cashback

Beneficiile programului de afiliere Karcher

– comision de 5% pentru promotia Yellow Weekend (07-17 aprilie 2022)
– comision unic de 3%
– rată de retur foarte mică
– sunteți acceptat rapid în programul nostru de afiliere

Restricții:
– pentru organizarea de concursuri sau comunități de Facebook care folosesc branding-ul Karcher, vă rugăm să ne contactați anterior.
– pentru a organiza campanii de e-mail marketing, trebuie să primiți acordul nostru în scris

Afiliații care nu respectă restricțiile mai sus enunțate riscă excluderea din campanie și anularea comisioanelor obținute prin mijloace nepermise.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.