Program afiliere itarena.ro - 2Performant
Screenshot of www.itarena.ro

itarena.ro affiliate program

Ranking

289th

General

33rd

Category

Commission

2.0%

per sale

Cookie life

31 days

Currency

RON

Time to payment

44 days

Description

Infiintata in 2002, Computer Media Zone s-a dedicat de la bun inceput serviciilor si produselor din domeniul IT&C, ulterior, incepand cu anul 2008, compania s-a axat pe comertul electronic prin intermediul site-ului www.itarena.ro. Am ajuns la un numar de peste 40.000 produse active in decursul acestor ani, provenind de la cei mai mari producatori de

Read More

Infiintata in 2002, Computer Media Zone s-a dedicat de la bun inceput serviciilor si produselor din domeniul IT&C, ulterior, incepand cu anul 2008, compania s-a axat pe comertul electronic prin intermediul site-ului www.itarena.ro.

Am ajuns la un numar de peste 40.000 produse active in decursul acestor ani, provenind de la cei mai mari producatori de componente si produse finite din domeniu: Intel, Hewlett Packard, Dell, Samsung, Lexmark, Cisco, Xerox, Acer, Sony, LG, Philips, precum si a altor producatori, acoperind intreaga zona de produse, de la notebook-uri, telefoane, PC-uri, networking si pana la cele mai noi si relaxante jocuri si console.

An de an crestem cifra de afaceri a companiei, dar cel mai important lucru, creste increderea clientilor in produsele si serviciile oferite de compania nostra. Avem anual peste 75.000 comenzi onorate si un numar de peste 30.000 clienti active.

Folosim sisteme de securitate dintre cele mai bune pentru siguranta si securitatea informatiilor si a datelor pe care le procesam in timpul inregistrarii comenzilor.

Chiar daca nu suntem priviti in acest moment un jucator important in comertul electronic, depunem toate eforturile pentru a ajunge in perioada urmatoare in topul preferintelor dumneavoastra.

Computer Media Zone colaboreaza permanent cu numeroase companii din sfera sa de activitate, in vederea stabilirii de parteneriate viabile si a gasirii celor mai bune solutii pentru utilizatorii finali.

Anul 2012 a reprezentat si anul in care IT Arena a devenit marca inregistrata, fiind inregistrata la OSIM cu numarul 119528.

Avand sloganul “Click & Buy IT”, firma noastra va face tot ce este necesar pentru a avea produse si servicii de calitate si va asiguram ca vom depune toate eforturile pentru ca dumenavoastra sa beneficiati de acestea.

Comision afiliați: 2%
Perioadă recurență: 1 lună

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.