ishoot.ro affiliate marketing program - 2Performant
Screenshot of ishoot.ro

ishoot.ro affiliate program

Ranking

100th

General

9th

Category

Commission

5.0%

per sale

Cookie life

62 days

Currency

RON

Time to payment

48 days

Description

iSHOOT.ro comercializeaza accesorii pentru camere foto si video, obiective foto, aparatura si accesorii pentru studiourile foto dar si accesorii pentru camere de actiune GoPro, SJCAM, Xiaomi, etc. Categoria de lumina continua este cea care aduce vanzari pe tot parcursul anului constante si semnificative; aici sunt kiturile de lumina continua (compuse din softbox, becuri fluorescente, stative)

Read More

iSHOOT.ro comercializeaza accesorii pentru camere foto si video, obiective foto, aparatura si accesorii pentru studiourile foto dar si accesorii pentru camere de actiune GoPro, SJCAM, Xiaomi, etc.
Categoria de lumina continua este cea care aduce vanzari pe tot parcursul anului constante si semnificative; aici sunt kiturile de lumina continua (compuse din softbox, becuri fluorescente, stative) si lampile video low si medium cost.
In perioadele de nunti (din mai pana in octombrie) se plaseaza in categoria celor mai vandute blitzurile speedlite Yongnuo, dar si accesoriile GoPro.

Comenzile mai mari de 150 lei cu livrare in Bucuresti, sau 500 lei cu livrare in tara, beneficiaza de transport gratuit, in aria de acoperire Fan Courier.
iSHOOT.ro isi propune sa vina in intampinarea clientilor cu variante de echipamente compatibile al caror raport calitate-pret sa fie mereu cel mai bun, livrate in cel mai scurt timp din stocul propriu importat direct de la producatori.

Clientii nostri sunt fotografi profesionisti, amatori experimentati sau simpli pasionati de fotografie, cu varsta medie de 35 ani, preponderent barbati.

Comisionul oferit afiliatilor este de 5% iar perioada de recurenta 2 luni.

Promovarea prin Facebook, Google AdWords si E-Mail Marketing este permisa.

Spor la conversii!

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.