Program afiliere ihunt.ro - 2Performant
Screenshot of ihunt.ro

ihunt.ro affiliate program

Ranking

60th

General

6th

Category

Commission

5.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

42 days

Description

iHunt.ro este producator si importator direct de telefoane mobile si accesorii din China. Experienta si buna colaborare cu producatorii sustine obiectivul nostru de a pune la dispozitia clientilor produse performante, de o calitate superioara si cu un pret imbatabil. Te asteptam in programul nostru de afiliere sa castigi comision pentru vanzarile valid inregistrate si finalizate.

Read More

iHunt.ro este producator si importator direct de telefoane mobile si accesorii din China. Experienta si buna colaborare cu producatorii sustine obiectivul nostru de a pune la dispozitia clientilor produse performante, de o calitate superioara si cu un pret imbatabil.

Te asteptam in programul nostru de afiliere sa castigi comision pentru vanzarile valid inregistrate si finalizate.

Încă de la început iHunt.ro s-a remarcat prin corectitudine şi promptitudine faţă de toţi clientii si partenerii sai. Noi iti punem la dispozitie instrumente de promovare atractive, si campanii de reduceri semnificative, periodice.

Magazinul nostru va ofera atat smartphone-uri foarte performante cat si telefoane RUGGED, proiectate pentru a rezista la situatii deosebite de utilizare ( medii dificile de lucru, sporturi extreme, vanatoare, institutii etc) atat din gama Profesionala cat si din gama Hobby.

iHunt.ro este unic importator si distribuitor pentru unele din brandurile comercializare.

Te asteptam in programul nostru de afiliere sa castigam impreuna!

Un simplu banner afisat pe site-ul tau iti va creste, fara indoiala, veniturile. Iar partea buna este ca plata se face lunar, conform regulamentului 2Performant.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.