Program afiliere gsm2000.ro - 2Performant
Screenshot of gsm2000.ro

gsm2000.ro affiliate program

Ranking

458th

General

54th

Category

Commission

15.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

3 days

Description

Fondată în anul 2005, la Lugoj, firma GSM 2000 a cunoscut o dezvoltare continuă extinzandu-se și în on-line în anul 2007, devenind printre primii jucătorii la nivelul național în rândul companiilor care distribuie accesorii pentru telefoane mobile și tablete, accesorii auto cât și diverse gadget-uri. Ne vedem, în viitor, ca fiind una din companiile europene

Read More

Fondată în anul 2005, la Lugoj, firma GSM 2000 a cunoscut o dezvoltare continuă extinzandu-se și în on-line în anul 2007, devenind printre primii jucătorii la nivelul național în rândul companiilor care distribuie accesorii pentru telefoane mobile și tablete, accesorii auto cât și diverse gadget-uri.
Ne vedem, în viitor, ca fiind una din companiile europene lidere în distribuția de accesorii și tehnologi dedicate dispozitivelor mobile, activi în offline cât și online.
Misiunea noastră este de a dezvolta un parteneriat pe termen lung cu clientul prin crearea celei mai bune experiențe de shopping, prin creșterea continuă a nivelului de satisfacție și prin loializarea acestuia.
Echipa GSM 2000, este o valoare solidă, alături de experienţa celor 16 ani, oferindu-ne astfel o perspectivă viabilă în atingerea viziunii şi obiectivelor companiei. Suntem deciși să-ți oferim servicii de cea mai bună calitate, un angajament pe care ni l-am luat încă din primele zile de existență ale companiei.
Pe scurt, GSM 2000 este un motor de promovare pentru brand-uri precum BASEUS, BOROFONE, CELLY, DUDAO, GUESS, HOCO, RINGKE, HUAWEI, KINGSTON, SPIGEN, XIAOMI cât și alte brand-uri cunoscute, în concordanță cu standardele de calitate în care credem și pe care le respectăm și, de ce nu, cel mai interesant retailer în piața accesoriilor pentru telefoane mobile.
Oferim o gamă variată de produse cu prețuri dintre cele mai atractive de pe piață.
Recompensăm comenzile de peste 150 lei cu un cadou, iar comenzile de peste 49 lei au transport gratuit. Livrarea este imediată din stoc. Oferim siguranță la plata on-line.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.