Program afiliere foodsaver-romania.ro/ - 2Performant
Screenshot of www.foodsaver-romania.ro

foodsaver-romania.ro/ affiliate program

Ranking

165th

General

17th

Category

Commission

5.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

23 days

Description

Produsele FoodSaver au fost inventate în 1987 de către inventatorul german Hanns Kristen. Acesta a creat un dispozitiv care elimina eficient aerul, asigurând astfel o conservare superioară a alimentelor – cunoscut mai târziu sub numele de FoodSaver. Ambalarea în vid este o alternativă superioară la metodele tradiţionale de conservare a alimentelor, deoarece elimină complet aerul,

Read More

Produsele FoodSaver au fost inventate în 1987 de către inventatorul german Hanns Kristen. Acesta a creat un dispozitiv care elimina eficient aerul, asigurând astfel o conservare superioară a alimentelor – cunoscut mai târziu sub numele de FoodSaver. Ambalarea în vid este o alternativă superioară la metodele tradiţionale de conservare a alimentelor, deoarece elimină complet aerul, principala cauză în deshidratarea, pierderea aromei şi prospeţimii alimentelor şi apariţia arsurilor de congelare.

Promovează magazinul online https://www.foodsaver-romania.ro și câștigă comisioane de 5% pentru fiecare vânzare direcționată prin intermediul instrumentelor tale de promovare.

Ai multiple opțiuni de a promovare produsele FoodSaver:
– site-uri sau bloguri pe care le deții
– website-uri de vouchere, cupoane & cashback
– forumuri și conturi de Social Media
– campanii de tip PPC
– Paid Social Media

Îți punem la dispoziție instrumente de promovare în cadrul rețelei de afiliere 2Performant. Înscrie-te acum ca afiliat și începe promovarea produselor FoodSaver! Succes!

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.