flip.ro affiliate marketing program - 2Performant
Screenshot of flip.ro

flip.ro affiliate program

Ranking

154th

General

19th

Category

Commission

20.0RON

per sale

Cookie life

90 days

Currency

RON

Time to payment

5 days

Description

Suntem in cautare de afiliati care sa ne aduca Leaduri care sa isi vanda telefonul prin Flip. 1 Lead = 1 Om care isi trimite telefonul la vanzare prin Flip. Telefonul trebuie sa ajunga in posesia noastra pentru a fi verificat in centrul nostru tehnic. Nu este suficient ca un om sa plaseze o comanda

Read More

Suntem in cautare de afiliati care sa ne aduca Leaduri care sa isi vanda telefonul prin Flip.

1 Lead = 1 Om care isi trimite telefonul la vanzare prin Flip. Telefonul trebuie sa ajunga in posesia noastra pentru a fi verificat in centrul nostru tehnic. Nu este suficient ca un om sa plaseze o comanda in care spune ca isi va vinde telefonul prin noi.

Procesul de vanzare este urmatorul: userul completeaza formularul -> trimite telefonul prin curier (curierul vine automat dupa ce plaseaza comanda pe site, clientul trebuie doar sa ambaleze telefonul) -> ajunge telefonul la noi si il verificam

Despre Flip, in cifre:

Lansat in decembrie 2019
1000+ de telefoane vandute
2000+ de vanzatori si cumparatori multumiti
400+ recenzii de pozitive de 5 stele pe Facebook si Google
30+ aparitii in presa scrisa sau pe TV

Despre Flip, descriere pe larg:

Transformam modul in care oamenii vand si cumpara telefoane second-hand pe internet!

Platforma Flip.ro este primul marketplace de telefoane second-hand din Romania si apare ca o alternativă simplă, sigură și digitală de comercializare a smartphone-urilor, ce oferă avantaje atât vânzătorilor, cât și cumpărătorilor.

Totul în doar trei pași simpli:
1) Intri pe Flip.ro și afli instant cât valorează telefonul pe care îl vinzi
2) Chemi curierul sau lași personal telefonul la unul dintre cele 22 de puncte de drop off din București si din țară
3) Alegi metoda prin care îți dorești să primești banii după vânzare, iar noi ne ocupăm de restul

Acceptăm și telefoane defecte, pe care le reparăm, iar costul reparației se scade din prețul pe care îl primești după vânzare. Pe Flip poți vinde telefoane nu mai vechi de 4-5 ani și doar din gama Apple, Samsung și Huawei, iar suma pe care o obții din vânzare este similară cu cea obținută pe oricare alt website.

De prea multe ori, norocul este un factor important atunci când oamenii cumpără online telefoane second-hand. Prin Flip eliminăm complet riscul de a cumpăra telefoane second-hand cu defecte ascunse. Mai mult, am gândit o experiență de cumpărare similară cu cea a achiziționării unui telefon nou, păstrând în același timp prețul convenabil.

Telefoanele vandute prin Flip sunt verificate de tehnicieni experti in cadrul unui proces de verificare de 30+ puncte. Ulterior, telefonul este fotografiat și ambalat corespunzător, iar toate datele vor fi urcate în catalogul de produse al Flip.ro. Astfel, potențialii cumpărători vor ști exact ce cumpără, și anume un telefon de calitate, cu imagini reale și specificații tehnice corecte, la un preț cu până la 70% mai mic decât al unui telefon nou și cu o garanție de 100 de zile.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.